Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 140 m² bez realitkyTerezín - Terezín, Ústecký kraj

Terezín - Terezín, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami s garáží a zahradou o celkové ploše 1279 m2. V současné době provozovaný jako penzion, s možností úprav pro rodinné bydlení. V přízemí domu se nachází pokoj, kuchyně, skladové prostory, koupelna s bojlerem a WC, v současné době jsou zde dva pokoje předělány na restauraci- lze odstranit a vrátit do původní podoby. V patře jsou 3 větší pokoje, v jednom z nich jsou odpady, voda - vše k přestavbě na kuchyni. Všechny pokoje mají samostatný sprchový kout a WC, u jednoho z větších pokojů je v koupelně vana. Vytápění celé nemovitosti je na elektriku - přímotopy. V suterénu je také kotel s možností využití. Pro zabezpečení teplé vody bojlery.Za domem je venkovní soukromé posezení, zahrada s bazénem, garáž. V létě možnost venkovního posezení v zařízeném okolí domu. Stavba - cihla, okna dřevěná špaletová. Dům je podsklepen, půda přes celý objekt. U domu je menší vyhrazený parkovací prostor.Rodinný dům včetně veškerého zařízení a vybavení. Za domem je zahrada o rozloze 788 m2.

Z důvodu, že před zadáním do inzerce nebyl majitelem dodán platný PENB, je tato nemovitost v souladu s platným zákonem dočasně do jeho předložení zařazena do energetické třídy G.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu551432
Dispozice4+1
Plocha pozemku1 279
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha140
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.