Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 64 m² bez realitkyValentova, Praha - Chodov

Valentova, Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Exklusivni byt po rekonstrukci, plne zarizeny. Mnoho vestavenych skrini. Koupelna s wc dohromady, s oknem. Orientace na vychod: loznice a 2. pokoj, na zapad: kuchyn a jidelna s obyvakem, na jih: koupelna. U domu je skolka i skola. Ob ulici je cesko-anglicka skolka. Vedle domu je pekna restaurace. Pro deti je nedaleko park s drahou na brusle/kolo/odrazedlo... Na autobusy je to 3 min pesky. Na metro Opatov je to autobusem 2 min nebo pesky cca 7 min. Nedaleko se nachazi prijemny park mezi metrem Opatov a Haje s prijemnym Jihomestskym pivovarem. Blizko je Hostivarsky les a prehrada. Nove postaveny plavecky areal Prahy 11 Jedenactka.

A lovely fully-furnished appartment. It has a window in the bathroom. Next to the house, there is a nice restaurant, school, kindergarden. Close is a newly built swimming pool Jedenactka. It is close to a park/woods Hostivarsky lesopark. So the appartment has a great location for cycling, walking, swimming. Metro station Opatov is 2 minutes by bus or approx. 7 minutes by walk. It is also close to the shopping centre Chodov. By the house there are many buses connecting the appartment with different parts of Prague

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu551585
Dispozice3+1
Dostupné od2. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha64
VybavenoVybaveno
Podlaží11
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.