Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyNovodvorská, Praha - Braník

Rezervováno
Novodvorská, Praha - BraníkVybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce13 500 Kč


Pronajmu 2+kk, 42 m2, světlý, teplý a útulný byt s jižní orientací, 7. patro s výtahem. Byt je po rekonstrukci, úplně, kvalitně a prakticky vybavený, s bezpečnostními dveřmi. V bytě je úsporné LED osvětlení, dále prostorné skříně v předsíni, vybavená kuchyň (nový plynový sporák s el. troubou, lednice, mikrovlnka), postele (matrace vlastní), a další vybavení dle fotodokumentace. V koupelně vana, nová pračka. K dispozici komora vedle bytu. Udržovaný tichý dům po rekonstrukci, hezká lokalita, zeleň, výborná občanská vybavenost-Penny, Tesco, nákupní centrum Novodvorská Plaza, lékárna, pošta atd. Metro Kačerov cca 5 minut, zastávka autobusu před domem. Autem velmi rychle dostupná Jižní spojka a dálnice D1, parkování je možné v okolních ulicích. Byt je určen k dlouhodobému pronájmu pro max. 2 osoby, nekuřáky, bez domácích mazlíčků.

Nájemné 13.500,- Kč měsíčně, zúčtovatelné poplatky za služby pro 2 osoby cca 2.000,- Kč měsíčně (voda, topení, odvoz odpadu atd.). Smlouvu s dodavatelem elektrické energie a plynu si uzavírá nájemník sám. Kauce 13.500,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu551745
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.