Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 87 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby5 600 Kč
+ Vratná kauce38 000 Kč


Krásný, slunný, prostorný a dobře vybavený byt 3 1 s úchvatným výhledem na Bezručovy sady a pochozím ochozem, balkonem s obytnou plochou 87 m2 se nachází v 5 a 6 patře rekonstruovaného secesního domu s výtahem na rohu ulic Korunní a Kladská, Praze 2 - v exkluzivní čtvrti královských Vinohrad. Výborná dopravní dostupnost - 5 minut od metra Jiřího z Poděbrad. Jen pár kroků Vás dělí od luxusních nákupních galerií, divadel, koncertních sálů a vynikajících kaváren a restaurací i další občanské vybavenosti. Nákupní centrum Atrium Flora 2 zastávky tramvají nebo 1 metrem. Mnoho příležitostí ke kulturním i sportovním aktivitám. Tento kompletně zařízený byt se skládá z prostorného obývacího pokoje (rozkládací gauč, stolek, TV), samostatné kuchyně s jídelnou (luxusní německá kuchyně Bulthaup, plynová varná deska a trouba Gaggenau, myčka Siemens, digestoř, lednice s mrazákem, jídelní stůl a židle), koupelny s vanou, toaletou a pračkou se sušičkou, dále dvou samostatných ložnic se šatními skříněmi (menší s jednolůžkem a jedna velká s manželskou postelí v patře). Podlahy jsou z dlažby a v patře dřevěná. Součástí bytu je technická komora s novým plynovým kotlem umístěná ve společných prostorách domu (vedle bytu) a v případě potřeby i sklep. Vstupní dveře jsou bezpečnostní.

text inzerát korunní 65

Beautiful, sunny, spacious and well equipped apartment 3 + 1 with breathtaking view of park Bezručovy sady with a living space of 87 sqm is located on the 5th and 6th floor of a reconstructed Art Nouveau building with a lift on the corner of Korunní and Kladska streets, Prague 2 - in the exclusive district of Vinohrady. Excellent transport accessibility - 5 minutes from Jiřího z Poděbrad metro station. Just a few steps away from luxury shopping galleries, theaters, concert halls and excellent cafes and restaurants as well as other amenities. Atrium Flora Shopping Center 2 tram stops or 1 metro. Many opportunities for cultural and sporting activities. This fully furnished apartment consists of a spacious living room (sofabed, table, TV), separate kitchen with dining area (luxury German kitchen Bulthaup, gas hob and oven Gaggenau, Siemens dishwasher, hood, refrigerator with freezer, dining table and chairs) , bathroom with bathtub, toilet and washing machine with dryer, two separate bedrooms with wardrobes (smaller with single bed and one large with double bed on the 6 floor). The floors are tiled and wooden on the 6 floor. Part of the apartment is a technical chamber with a new gas boiler located in the common areas of the house (next to the apartment) and, if necessary, cellar. Security entrance doors.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu551846
Dispozice3+1
Dostupné od1. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha87
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.