Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkySádky, Praha - Troja

Sádky, Praha - TrojaVybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nadstandardně kompletně zařízený byt po komplexní rekonstrukci, který se nachází ve 2.NP zrenovovaného bytového domu.

Byt má dispozici 2+1 a tvoří jej obývací pokoj se sezením a sklápěcími lůžky pro případné návštěvy, ložnice se šatnou, plně vybavená kuchyně (lednice, varná deska, trouba, mikrovlnka, myčka, pračka se sušičkou, nádobí), koupelna s vanou a WC. Zařízení bytu je z vysoce kvalitních materiálů a je vybaven klimatizací, podlahovým vytápěním, trezorem, satelitní TV, wifi, žehlícím prknem, žehličkou. Ve všech místnostech jsou elektrické venkovní žaluzie a zvuková izolace. Z obývacího pokoje je přímý vstup na balkón s posezením a s výhledem do zahrady. Byt je nekuřácký. Obytná plocha včetně balkónu je 65 m2. Bezproblémové parkování je možné zdarma před domem.

Dům se nachází v klidné lokalitě pražské části Troja. V pěším dosahu od domu se nachází zoologická a botanická zahrada, Trojský zámek nebo přírodní památka Královská obora - Stromovka. V bezprostřední blízkosti je také školka, základní škola a víceleté gymnázium. Ve vzdálenosti 100m od domu je zastávka autobusu, kterým se během pár minut pohodlně dopravíte do centra Prahy. V těsném okolí domu také najdete poštu, restauraci, vinici a minimarket. Poloha domu je ideálně umístěna také pro sportovní aktivity. V blízkosti se nachází vodácký areál, baseballové hřiště, tenisové kurty, cyklostezka a in-line stezka vedoucí podél břehu řeky Vltavy s délkou 31 kilometrů.

Možnost nastěhování a doba pronájmu je dle dohody.

We offer for rent this luxurious one-bedroom apartment, fully furnished and completely renovated, located on ground floor of renovated apartment building. The flat has living space of 57 sqm and consists of living room with seating area and foldable beds for occassional visitors, bedroom with walk-in closet, fully equipped kitchen (stove, oven, fridge, microwave, dishes, dishwasher, washing machine with dryer, coffee machine), bathroom with bathtub, 2x toilet and there is direct access to private terrace from the living room. Apartment is equipped with exterior blinds, safe box, airconditioning, floor heating, satellite TV, wifi. Apartment is non-smoking and suitable for 1-2 persons, available free parking across the street. Available as per agreement, minimum contract lenght 1 year.

The house is located in quiet residential area of Prague district Troja, in walking distance there is the zoological and botanical garden, Troja chateau and Stromovka park, as well as pre-school, elementary and high school. Bus stop nearby the house, good connection to city centre. In walking distance also small grocery shop, post office, ATM machine, farmacy, pizzeria, café and vineyards. Also ideal location for sports activities with nearby cycling and inline skating paths, baseball and tennis courts etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552161
Dispozice2+1
Dostupné od1. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha65
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.