Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyPraha - Kobylisy

Praha - KobylisyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Cena2 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 719 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


TEL. 728 089 998. VHODNÉ PRO ZÁJEMCE O KOUPI BYTU ZA ÚČELEM BYDLENÍ, PRONÁJMU NEBO INVESTICE. Budova je po částečné rekonstrukci (stoupačky, zateplení, střecha, zabezpečený vstup na chip, nové schránky). Prodejní cena bytu je otevřena k dohodě a bude záviset i na stupni postupující rekonstrukce a množství do bytu průběžně vložených investic. V bytě aktuálně bydlí slušný a řádně platící nájemník (čistý měsíční zisk: 8200,-Kč), který je ovšem připraven se v případě potřeby do jednoho měsíce vystěhovat.

BONUSOVÁ CENA za rychlost: 2999000,- Kč (akce platí do 24.07.2022)*

CENA PŘED REKONSTRUKCÍ: 3199000 ,- Kč (od 25.07.2022)

CENA PO REKONSTRUKCI: 3499000,- Kč (od cca 01.09.2022)

*bonusová cena v případě rychlého zprocesování do dvou měsíců

Umístění objektu: Klidná a velmi žádaná část Kobylis - Ládví v parku blízko Ďáblicko-Čimického lesoparku, letní koupaliště a zimní lední plocha hned u domu (cca 5min), nové, zmodernizované nákupní centrum s novým fitness centrem (cca 5 min), zastávka trasy metra C - Ládví (cca 5min, cca 8 min metrem do centra města, na trase: Hlavní a holešovické nádraží, Václavské n.), tramvajová zastávka (včetně noční tramvaje) hned před domem...

Podlaží počet: 17

Podlaží umístění: 7. nadzemní podlaží

Plocha celková: 25 m2

Plocha lodžie: 4 m2, lodžie je vsazena do těla budovy a díky zděné spodní a prosklené horní části stěny ji lze proto obývat v podstatě po celý rok, je tak podstatným rozšířením prostor bytu.

Orientace: východ

Voda: Dálkový vodovod

Topení: Ústřední dálkové

Odpad: Kanalizace

Elektřina: 230V, Nebyla provedena certifikace energetické náročnosti bytu, proto musel být pro účely tohoto inzerátu ze zákona zadán nejnižší stupeň G.

Sítě: Kabelová televize (UPC),Internet (UPC,Grepnet)

Doprava: MHD před domem, metro C Ládví -5 min chůze (8 min na Václavské náměstí)

Zařízený: Dle dohody, kompletní vybavení k dispozici

Popis:

Vhodné max. pro dvě osoby, Kyselova, Praha 8. V domě 3 výtahy. Společné prostory nové, vstup s recepcí a noční ostrahou. Orientace bytu zaručuje jeho proslunění až do časného poledne, v létě pak, v době nejvyšších teplot (poledne, odpoledne), je již tato strana domu v příjemném stínu. Dům umístěn v zeleni, 100m od stanice metra C – Ládví (cca 8 min metrem do centra), zastávka TRAM Kyselova hned před domem, vedle MŠ, ZŠ, nové, zmodernizované nákupní centrum a středisko služeb, včetně nového fitness centra, bezproblémové parkování a velmi klidné bydlení. Solidní jednání, kupní smlouva sepsaná právníkem, advokátní úschova během převodu. VHODNÉ PRO ZÁJEMCE O KOUPI BYTU ZA ÚČELEM INVESTICE . Tel: 728 089 998

TEL. 728 089 998. SUITABLE FOR THOSE INTERESTED IN BUYING AN APARTMENT FOR THE PURPOSE OF INVESTMENT. Currently, a complete renovation of the apartment is being prepared, the building is after a partial renovation (stairs, insulation, roof, secure chip entry, new mailboxes). The selling price of the apartment is thus open to negotiation and will also depend on the level of ongoing reconstruction and the amount of ongoing investments in the apartment. The apartment is currently occupied by a decent and properly paying tenant (net monthly profit: CZK 8,200), who is, however, ready to move out within a month if necessary.

PRICE BEFORE RECONSTRUCTION: CZK 3,599,000

PRICE AFTER RECONSTRUCTION: CZK 3,999,000

Location of the property: Quiet, highly desirable part of Kobylis - Ládví in the park near the Ďáblicko-Čimický forest park, summer swimming pool and winter ice rink right next to the house (approx. 5 min), new, modernized shopping center with a new fitness center (approx. 5 min), route stop metro line C - Ládví (approx. 5 min, approx. 8 min by metro to the city center, on the route: Main and Holešovice nádraží, Václavské n.), tram stop (including night tram) right in front of the house...

Number of floors: 17

Location floor: 7th above ground floor

Total area: 25 m2

Area of ​​the loggia: 4 m2, the loggia is embedded in the body of the building and thanks to the brick lower and glazed upper part of the wall, it can therefore be inhabited basically all year round, thus it is a substantial extension of the apartment space.

Orientation: east

Water: Long-distance water supply

Heating: Central remote

Waste: Sewage

Electricity: 230V, The energy efficiency certification of the apartment was not carried out, therefore, for the purposes of this advertisement, the lowest grade G had to be entered by law.

Networks: Cable TV (UPC), Internet (UPC, Grepnet)

Transport: public transport in front of the house, subway C Ládví -5 min walk (8 min to Wenceslas Square)

Furnished: By agreement, complete equipment available

Description:

Suitable for up to two people, Kyselova, Prague 8. 3 elevators in the building. New common areas, entrance with reception and night security. The orientation of the apartment guarantees that it will be exposed to the sun until early noon, then in summer, at the time of the highest temperatures (noon, afternoon), this side of the house is already in pleasant shade. The house is located in the countryside, 100m from the metro station C – Ládví (about 8 minutes by metro to the center), TRAM Kyselova stop right in front of the house, next to the kindergarten, primary school, new, modernized shopping center and service center, including a new fitness center, problem-free parking and very quiet living. Solid negotiations, purchase contract drawn up by a lawyer, attorney's escrow during the transfer. SUITABLE FOR THOSE INTERESTED IN BUYING AN APARTMENT FOR THE PURPOSE OF INVESTMENT. Phone: 728 089 998

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552381
Dispozice1+kk
Dostupné od24. 7. 2022
Podlaží7
Typ budovyPanel
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceExteriér
RizikaPrověřit »
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie
Výtah
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKyselova
🚶 255 m (3 min)
PoštaPraha 82
🚶 469 m (6 min)
ObchodMůj obchod
🚶 257 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 281 m (3 min)
RestauraceLapák
🚶 241 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 441 m (5 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Heřmánek a volnočasové centrum
🚶 163 m (2 min)
Mateřská školaSMŠ Štíbrova
🚶 271 m (3 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚘 1 137 m (3 min)
Hřiště
🚶 198 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.