Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 96 m² bez realitkyUherská, Praha - Vinoř

Uherská, Praha - VinořČástečně vybaveno
Cena5 199 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 049 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 3+1 o celkové ploše 96 m2 v 1. patře panelového domu-klidná lokalita v zeleni – Praha 9-Vinoř. Dům je zateplený ve výborném stavu ( v tomto roce se budou rekonstruovat lodžie na jihozápadní straně). Byt je po rekonstrukci, má dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyň, samostatné WC, koupelnu s vanou, předsíň, dvě chodby a komoru, dále pak lodžii a sklepní místnost. Byt je vybaven plastovými okny, součástí ložnic jsou vestavěné skříně a kuchyň je vybavena sporákem s indukční deskou s horkovzdušnou troubou včetně digestoře. V domě se nachází společná kočárkárna a kolárna. Velmi nízké měsíční poplatky cca 5000Kč. Parkování bez omezení. V místě je veškerá občanská vybavenost. Dostupnost s rychlým spojením do centra Prahy (spojení na metro B,C - do centra cca. 35 min). V blízkosti Ctěnický zámek s jízdárnou, kočárovnou, parkem a restaurací. Ve vzdálenosti 500m velké golfové hřiště. Ideální pro rodinné bydlení. K nastěhování ihned.

We are offering flat 3+1 for sale, with a size of ​​96 m2. First floor flat, calm locality in the municipality of Praha 9-Vinoř. The house is insulated and in excellent condition (this year loggias on the southwest side are getting reconstructed). The apartment is after reconstruction, has two bedrooms, living room, kitchen, separate toilet, bathroom with tub, hallway, two corridors and chamber, then loggia and basement room. The apartment has plastic windows, the bedrooms have built-in wardrobes and the kitchen is equipped with a cooker with induction range with a convection oven including a hood. The house has a dedicated bicycles and stroller room. Very low monthly fees, about 5000CZK. Free parking. All civic amenities are in the area. Quick connection to the center of Prague (connection to metro B, C - to the center takes approx. 35 min). Ctěnice chateau is located nearby it has a park and restaurant. And also a large golf course at a distance of 500m. Ideal for family living. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552413
Dispozice3+1
Dostupné od1. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha96
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.