Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 52 m² bez realitkyChbany - Vadkovice, Ústecký kraj

Chbany - Vadkovice, Ústecký krajVybaveno
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 440 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Dnes Vám nabízím velmi pěknou rekreační chatu v obci Vadkovice nedaleko Nechranické přehrady. Na samotný břeh přehrady je to 200m. Chata byla koulaodována v roce 2010. Dvoupodlažní chata s dispozicí 3+1 stojí na vlastní parcele o výměře 400m2. K chatě je napojena zastřešená pergola přes kterou se vchází do domu. Dále je k dispozici zastřešené stání a kůlna. Chata zůstane vybavená dle fotografii. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyň se spotřebiči, koupelna s vanou a toaleta. V druhém NP je 2x ložnice a toaleta.

Chata má vlastní vrtanou studnu do 22m s rezervoárem 5 m3, čistička s jímkou, dále je připravena k rozvodu pitné vody. Topení je řešeno el. přímotopy a podlahovým vytápěním.Ohřev vody je řešen 200l bojlerem.

Chata má wifi, alarm s upozorněním na Váš mobilní telefon, elektricky ovládané žaluzie v celém objektu, trojskla v oknech,satelit, termostaty na nastavení teplot v jednotlivých pokojích, bránu na dálkové ovládání. Je zde možnost trvalého bydlení...

Celkově je chata ve velmi pěkné přírodě, je zde mnoho využití v okolí. Soukromí a pohodu Vám zajistí vzrostlé tůje okolo chaty. Nejsem z realitky, ale neváhejte mě kontaktovat i v případě, že byste chtěli pomoci s vyřízením financování zmíněné nemovitosti. Cena nemovitosti 2.900.000,- Kč, daň z nabití nemovitosti platí kupující.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552468
Dispozice3+1
Plocha pozemku400
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha52
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.