Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyŠpanielova, Praha - Řepy

Španielova, Praha - ŘepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 800 Kč
+ Vratná kauce30 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3+1/80 m2 + lodžie 6 m2. Byt se nachází v 5 nadzemním podlaží panelového domu. Dům bude během r. 2019 rekonstruován/zateplen, včetně kompletní rekonstrukce lodžií.

Dům je cca 150 m od tramvajové a autobusové zastávky ( č. 9, 10, 180 - 20 min od centra, 8 minut od stanice metra B a A). V okolí je řada dobrých restaurací, cca 300m je vznikající multifunkční sportoviště s bazénem ( předpokládaný rok dokončení 2020 ). Škola 5 min pěšky, školka 2 min. Několik obchodů s potravinami 200-500 m. V blízkém okolí je dětských hřišť, malý kopec na sáňkování. Parkování je možné na v blizkosti domu, nehlídaná parkoviště s velkou kapacitou, nedaleko i hlídané parkoviště. V okolí jsou cyklostezky, řada vycházkových tras, další občanská vybavenost.

Byt je orientován na dvě strany : dvě ložnice na východ, obývací pokoj a kuchyně na západ, mezi oběma zónami chodba a sociální zařízení. Koupelna a WC jsou po rekonstrukci, koupelna vybavena pračkou. Byt je prakticky prázdný, v jedné místnosti je zánovní nábytek, který byl pořízen na míru, dle dohody lze vyklidit. Kuchyně je vybavena téměř novou linkou, prostorné úložné skříňky, elektrická trouba, sklokeramická varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka nádobí. Po dohodě lze obratem dovybavit lednicí. U ložnic je oddělená komora/šatna. V domě je zaveden vysokorychlostní internet, kabelová televize, zapojení je možné během několika dnů ( UPC ).

K bytu patří sklepní koje o velikosti 3m2. V domě je sušárna , kočárkárna. Dům je pravidelně kvalitně uklízen, klidný. Osobní výtah po rekonstrukci.

V případě dlouhodobého pronájmu se je možné pronajmutí garáže 2 min chůze od domu ( není v ceně za pronájem bytu )

Cena: 17 000, poplatky 4 800, není započítán internet a kabelová televize, spotřeba elektrického proudu.

Preferujeme dlouhodobý pronájem

Vratná kauce 20-30 tisíc dle délky pronájmu a další dohody

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552547
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.