Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 32 m² bez realitkyKarlická, Praha - Radotín

Karlická, Praha - RadotínMHD 1 minuta pěšky
Cena2 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 984 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REZIDENCE MALÝ MLÝN

Nabízíme k prodeji moderní nebytový prostor N2 o podlahové ploše 32,5 m2 v Praze 16 - Radotíně v novostavbě Rezidence Malý mlýn. Nebytový prostor je umístěný ve vyhledávané lokalitě v ulici Karlická, přímo u silnice II třídy s četnou frekvencí projíždějících aut. Součástí nebytového prostoru je sociální zázemí. Kolaudace bytového domu a nebytových prostor proběhla v únoru 2019.

Praha-Radotín leží na jihozápadním okraji Prahy v údolí řeky Berounky. V bezprostřední blízkosti se nachází chráněná krajinná oblast Přírodní park Radotínsko-Chuchelský háj. V Radotíně se stále rozvíjí služby a kulturní život, vznikají sportovní spolky a společenské komunity.

Sportovci zde naleznou široké spektrum sportovního uspokojení. Víceúčelová sportovní hala nabízí hru badmintonu, basketbalu, florbalu, futsalu a dalších sportů. Radotín diponuje fotbalovým hřištěm s umělým povrchem, travnatým hřištěm, běžeckým okruhem, beachvolejbalovými kurty, tenisovými kurty, nohejbalovým kurtem, squashem, lakrosovým hřištěm, skateparkem, bowlingem, paintballem, pétanquem, fitness, motokáry, venkovním koupalištěm Biotop i krytým bazénem a další. V blízkosti je golfové hřiště Zbraslav, Karlštejn, Hodkovičky.

Pozemek bytového domu Malý mlýn navazuje na starou vilovou zástavbu Radotína. Sídliště Radotín a autobusová zastávka do centra Prahy, či noční spoje z centra Prahy se nachází 500 m od objektu. Zde také naleznete polikliniku a mateřskou školku. Základní škola 1 km, hned vedle gymnázia Oty Pavla a Biotopu Radotín. Vlakové nádraží je vzdálené 1,5 km a multifunkční středisko se službami

1 km.

Více se dozvíte na:

http://www.ibs-rokal.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552593
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru32
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDZdická
🚶 109 m (1 min)
PoštaPraha 512
🚘 1 785 m (4 min)
ObchodEso
🚶 495 m (6 min)
BankaKomerční Banka
🚘 1 881 m (5 min)
RestauraceNa Viničkách
🚶 345 m (4 min)
Lékárna
🚶 721 m (9 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Klementa Slavického
🚘 768 m (1 min)
Mateřská škola
🚘 2 200 m (5 min)
SportovištěSportovní hala Radotín
🚘 1 028 m (2 min)
Hřiště
🚶 624 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.