Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyVeltruská, Praha - Prosek

Veltruská, Praha - ProsekČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce26 250 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu příjemný byt 3+1/L/S, 68m2 včetně nové kuchyňské linky, užitná plocha je 60,5m2 bez lodžie a špízy.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí panelového domu, v tiché ulici. Perfektní dopravní dostupnost do centra Prahy - metro Prosek a Střížkov 5 min. pěšky.

Disponuje dvěma pokoji s vlastními vchody (10m2 a 7m2), třetí pokoj (16m2) je propojen s velkou kuchyní s oknem (10m2), koupelnou a WC se samostatnými vchody, předsíní a komorou. Lodžie je zasklená, se sušákem, ideální pro posezení s kafíčkem, nebo pro uložení kočárku, kol nebo lyží.

Byt prošel rekonstrukcí: plastová okna, nové interiérové dveře, malby. V předsíni, obývacím pokoji a kuchyni je nová dlažba, v ložnici a dětském pokoji nové plovoucí podlahy. Vytápění prostřednictvím ústředního topení.

V kuchyni nová moderní kuchyňská linka v bílém vysokém lesku s granitovým dřezem a baterií, digestoří, kombinovaným sporákem s horkovzdušnou troubou a grilem a vestavěnou pračkou Whirlpool. V koupelně je rohová vana. Bonusem je komora, která je umístěna na chodbě přímo naproti vstupním dveřím.

Dům se nachází v klidné lokalitě. V okolí je veškerá občanská vybavenost: nákupní možnosti (Billa, Norma), služby, škola, školka, sportovní centrum, dětské hřiště a také okolí plné zeleně (Park Přátelství, který se bude rozšiřovat).

Byt je vhodný pro 2 - 3 dospělé osoby nebo rodinu s dětmi.

Nájemné činí 17.500 Kč + 3.500 Kč měsíční poplatky včetně záloh na el. energii a plyn (přeplatky ze záloh se Vám vrací).

Vratná kauce ve výši 1,5 měsíčních nájmů. Dlouhodobý pronájem výhodou.

Volné ihned, ušetříte provizi realitní kanceláři. Pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

RK prosím nekontaktovat.

We are offering for rent a nice apartment 3+1+loggia+pantry, 68m2 total (60.5m2 excluding the loggia and pantry).

The apartment is located on the mezzanine floor of a panel house in a quiet street. Perfect transport accessibility to the city center - metro Prosek and Strizkov are 5 min. walk.

It has two rooms with individual entrances (10m2 and 7m2), the third room (16m2) is connected to a large kitchen with a window (10m2), bathroom and toilet with separate entrances, hall and chamber. The loggia is glass-covered, with a dryer rack and ideal for a morning coffee or for storing a stroller, bikes or skies.

The apartment is freshly renovated: plastic windows, new interior doors, paintings. There are new tiles in the hall, living room and kitchen, new floating floors in the bedroom and nursery. Heating is central.

The apartment comes with a brand new kitchen in a modern white, high gloss finish and a granite sink and battery, combined stove with oven and grill and built-in washing machine (Whirlpool).

The bathroom has a new corner bathtub. A bonus is a small pantry located in the hallway directly opposite the entrance door.

The house is in a quiet location. All civic amenities are nearby: shopping (Billa, Norma), services, school, kindergarten, sports center, children playgrounds and the neighborhood full of greenery (the large Friendship Park).

The apartment is suitable for 2-3 adults or a family with children.

The rent is 17.500 CZK + 3.500 CZK monthly fees including advance payments for energy and gas (we will refund any overpayments).

Refundable deposit: 1.5 months rent.

Long term rental is an advantage.

Available immediately, please contact me to arrange a tour!

Czech language is not necessary!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552669
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.