Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 72 m² bez realitkyRooseveltova, Praha - Bubeneč

Rooseveltova, Praha - BubenečMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronajmeme světlý prostorný byt 2+kk, 72m2 v exkluzivní lokalitě v Dejvicích - Rooseveltova ulice. Lokalita 4 minuty chůze od metra Dejvická a tramvají Vítězné náměstí. Najdete zde vše na co si vzpomenete, útulné kavárny, bistra, restaurace, park Stromovka cca 10 minut chůze!!! Dispozice bytu viz.foto půdorysu. Byt se nachází v 1.patře, orientace bytu na Jih, dům je po kompletní rekonstrukci vnitřního vybavení a disponuje výtahem. Součástí vybavení kuchyně je kuchyňská linka, plynový sporák s el. troubou, pračka, myčka, mikrovlnná trouba. V komoře je k dispozici velká lednice s mrazákem. Součástí vybavení k dispozici: Loznice: 2 velke skrine, postel, pracovni stul, Obyvak: velka rozkladaci pohovka, knihovny, jidelni stul, otočný stolek na televizi - při otevření dveří do ložnice lze koukat na televizi z postele :) viz foto.

Podlahy jsou ve dvou pokojích pokryty parketami, zbytek prostoru s plovoucí podlahou. Byt nabízí široké možnosti úložných prostor, ať už v komoře, ve sklepě nebo v předsíni ve vestavěných skříních u stropu.

Je třeba mít sjednané pojištění domacnosti, které kryje škodu způsobenou nájemníkem (pokud by nedejbože zapálil, či vytopil sousedy) Vše na dohodě. Upřednostňujeme dlouhodobý pronájem. Mazlicci po dohode...pouze bez kocicek z duvodu silne alergie :( Vratná kauce 25.000,- předem.

Offering a cozy, light apartment 2kk (one bedroom, 72sq.m.) in an exclusive Dejvice neighbourhood. 4 minutes walking distance from metro Dejvicka/tram Vitezne namesti. There's everything you need around the flat - restaurants, cool bistros, coffee shops, school, shops. Wonderful Stromovka park is only 10 minutes by walk!! Apartment is in completely renovated tradicional 60s building on the 1st floor with elevator and also after reconstruction (new windows, heater etc.). Oriented to South, so a lot of light throughout the day. Included: kitchen with electric stove and gas cooker, washing machine, dishwasher, microwave, big fridge with freezer. Also included if wanted: bedroom - 160cm bed, big antique wardrobe, living room: shelves, bar, TV turntable (you can watch tv out of bed if you open the doors :) see pictures). Wooden floors in bedroom and living room, floating floor everywhere else. Bathtub and shower corner. A lot of storage space - cellar, cabinets in the hall, closet room. Insurance that covers damages caused by tenant required - based on discussion. Available almost immediately after discussion. Reversal deposit 25k. We prefer long term lease...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552732
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 5 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLotyšská
🚶 266 m (3 min)
PoštaPraha 6
🚶 660 m (8 min)
ObchodPotraviny
🚶 220 m (3 min)
BankaWüstenrot stavební spořitelna
🚶 159 m (2 min)
RestauraceHostinec staré zátiší
🚶 193 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 305 m (4 min)
Škola
🚶 421 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 251 m (3 min)
SportovištěFitness Kuláťák
🚶 332 m (4 min)
Hřiště
🚶 203 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.