Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyHrdlořezská, Praha - Hrdlořezy

Rezervováno
Hrdlořezská, Praha - HrdlořezyČástečně vybaveno
Cena7 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 867 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme opravdu jedinečný světlý byt 3+kk o rozloze 84 m2 (užitná - byt 74,8 m2, terasa 9,2 m2) s garážovým stáním a sklepem, v přírodě, ale přesto s výbornou dostupností do centra Prahy. Nachází se v lokalitě Praha 9 Hrdlořezy, kde vás, i přes umístění v širším centru Prahy, překvapí vesnický charakter místa. Odbočením z hlavní ulice Českobrodská do slepé ulice Hrdlořezská jako byste se ocitli mimo hlavní město.

Byt je ve 2. NP ze 3 v budově s výtahem, sedlovou střechou a 11 bytovými jednotkami. Nízký počet jednotek zajišťuje dostatek soukromí. Bezproblémově fungující SVJ s naplněným fondem oprav bez výhledu větších nutných investic. V oploceném areálu (1,3 ha), který podílově patří vlastníkům bytů, je celkem 5 bytových domů. V areálu je možnost parkování. Je zde také oplocené uzamčené dětské hřiště pouze pro obyvatele areálu. Byt má jedinečné umístění i uvnitř areálu - je z něj výhled pouze do zeleně - nedíváte se sousedům do oken. Orientace je na SV, V a JV.

Dostupnost na bus, zastávka Pod Táborem, je 1 minuta chůze zkratkou (po pěšině vedle areálu - branka z areálu na pěšinu je uzamčená a klíčem disponují pouze vlastníci bytů) nebo 5 minut okolo po chodníku. Zastavuje zde několik autobusů, intervaly v řádu jednotek minut - netřeba plánovat, stačí přijít. Přímé spojení na metro B Vysočanská 10 minut, Palmovka 8 minut, metro A Skalka 10 minut, metro C Prosek 12 minut, tramvaj Spojovací 1 minuta (odtud tram 9 přímo na Václavské nám.). Dostupnost do centra MHD do 30 minut, autem 15 minut. Prodejna Lidl je dostupná zkratkou za 3 minuty chůze, Kaufland jednu zastávku busem, velmi kvalitní státní MŠ Dětský úsměv tři zastávky busem, v okolí množství škol.

Hlavní devízou tohoto bytu je ovšem jeho umístění v přírodě. Hned vedle areálu se nachází přírodní park Smetanka s říčkou Rokytkou, jejíž tok byl nedávno revitalizován a je domovem mj. pro nutrie, které se rády nechají krmit. Podél Rokytky vede naučná stezka, místo je ideální pro procházky nebo jízdu na kole a vzhledem k absenci dopravy je vhodné i pro děti. V okolí jsou další dětská hřiště a také street workoutové hřiště. Do 10 minut pěšky se stezkou dostanete do sportovního areálu Spartak Hrdlořezy (výborně vybavené dětské hřiště, restaurace s velkou zahrádkou, fotbal, společenské a sportovní akce pro děti i dospělé, příměstské tábory atd.). Zajímavá je též možnost bruslení nebo koupání v nedalekém Hořejším rybníku, který byl nedávno revitalizován.

Byt má velmi praktickou dispozici, kdy se z daného prostoru podařilo získat maximum. Z předsíně je vstup do koupelny se společným WC a do prostorné komory/šatny. V koupelně je podlahové topení (elektrické), masážní vana, nerezový topný žebřík, 2 umyvadla, bidetová sprcha a zrcadlo přes celou stěnu. V předsíni, koupelně i komoře je položena dlažba.

Obývací pokoj s kuchyňskou linkou má vstup na terasu, která nabízí příjemné posezení s výhledem do přírody. Dřevěná kuchyňská linka je vyrobena z masivu a disponuje myčkou, vestavnou lednicí, mikrovlnnou troubou, elektrickou troubou a indukční varnou deskou. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice s pracovním koutem. Dominantou ložnice je prosklený výklenek s výhledem do zeleně. Dostatek úložného prostoru zajišťují vestavné skříně, které jsou taktéž po celé délce dětského pokoje a v předsíni.

V bytě jsou použity nadstandardní materiály - dřevěná plovoucí podlaha (exotická Jatoba, jedna z nejtvrdších dřevin, dvakrát tvrdší než buk), masivní dubové dveře a zárubně zn. Šimbera, masivní zasouvací dveře v pouzdře JAP, masivní nábytek na míru, vířivá vana (vzduchová i hydro), bezpečnostní vstupní dveře.

K bytu náleží garážové stání nadstandardní velikosti s dodatečným výklenkem s možností např. parkování motocyklu. Za parkovacím stáním vznikl přepažením malý sklep, kompletně vybavený kovovými policemi. V garážích je také společná kočárkárna.

Doporučujeme nedívat se pouze na cenu za m2, ale přijít na prohlídku - opravdu není byt jako byt, kdybychom nepotřebovali větší, neprodáváme.

Tel. 724 578 561. RK prosím nevolat. V případě potřeby jsme již s jistou RK domluveni na exkluzivitě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552756
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.