Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 120 m² bez realitkyKosičky - Kosičky, Královéhradecký kraj

Kosičky - Kosičky, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena3 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 301 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám dům o velkosti 5+1. Dům je po kompletní rekonstrukci, včetně podlah a rozvodů (elektrika, odpady, voda, podřezání proti vlhosti.). Podlahy se skládají s dlažby a vinylu. Minulý rok proběhlo kompletní zateplení šedým polystyrenem o tlouštce 20 a 15cm. Dále je před dokončením fasáda, která bude realizována tento duben, včetně parapetů. Barvu a finální nátěr nechávám na budoucímu majiteli. Budou instalovány vchodové dveře značky Samat s trojsklem (Květen), vstup řešen přes technickou místnost z jižní strany. Dům obkopán protí vlhkosti ze západní a severní strany, s drenážní trubkou zasypanou kačírkem.

Nová střecha osazena plechem značky Satjam, nové latě, částečně krovy parozábrana. Strop zateplen 30kou vatou.

Dům je vybaven novým kondenzačním kotlem značky Buderus a bojlerem Dražice s obsahem 200l, který je možno napojit na fotovoltaické panely a ohřívat vodu zdarma (vše připraveno, pouze osadit střechu panely). Nová kuchyně značky Oresi s vybavením, myčka(Hotpoint), indukční varná deska (Hotpoint) a horkovzdušná trouba (Nardi).

V domě jsou instalovány také dvě klimatizační jednotky (Sinclair), které poskytnou komfort v horkých letních měsících a přitopí v chladnějších dnech, bez nutnosti nahřívat celou podlahu.

Koupelna má velký sprchový kout, vanu, dvojumyvadlo a záchod.

Po domě je rozvedeno podlahové topení, které je řízené ekvitermní regulací .Náklady na topení a ohřev teplé vody jsou cca. 22 až 23 tisíc ročně, náklady jsme se snažili minimalizovat na minimum. Řídící jednoutku (Logamatic RC310) je možné napojit na internet a ovládat topení vzdáleně, přes aplikaci v telefonu, k tomu je ale potřeba dokoupit příslušnou krabičku.

Internet je řešen pomocí telefonní přípojky, tedy VDSL, která je také rozvedena do obývacího pokoje a pokoje č. 1, momentální maximální poskytovaná rychlost je 20/2 mbit.

K pozemku náleží garáž, či technická budova, která byla rovněž osazena novou střechou, konečná realizace je před dokončením.

Dům je napojen na obecní kanalizaci, plynovou přípojku a obecní vodovod. Na pozemku se nachází studna.

V obci se nachází pošta, obchod, hospoda a škola. Vše situováno pár kroků od domu.

Více informaci rád zodpovím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552813
Dispozice5+1
Plocha pozemku790
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.