Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 3+1 • 105 m² bez realitkyZeleneč - Mstětice, Středočeský kraj

Zeleneč - Mstětice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronájem kanceláří 105 m²

Mstětice 16,Zeleneč-Mstětice

15 900 Kč za měsíc (151 Kč za m²/měsíc)

Pronájem manažerských prostorných kanceláří s kompletním příslušenstvím o celkové ploše 105 m² v 1. patře zrekonstruovaného domu Mstětice, okr. Praha východ.

Velmi příjemné prostory vkusně zařízené se nachází na spojnici dálnic D10 a D11, několik kilometrů východně od Prahy. Celý dům je střežený zabezpečovacím systémem s napojením na PCO s bezproblémovým parkováním. Přízemí je využíváno vlastníkem (prodejna značkového nářadí s minimálním pohybem osob). Do prvního patra je samostatný vchod a veškeré prostory jsou k dispozici pouze nájemci.

Horní patro se skládá ze tří kanceláří a zázemí v podobě chodby s úložným prostorem, kuchyňka s posezením, sociálním zařízením (koupelna, WC, sprcha). Celé horní patro je po rekonstrukci (nové podlahy, výmalba, rozvody PC a silnoproud). Kancelář č. 1 o rozměrech 5 x 4m je vybavena dřevěnou přírodní podlahou, značkovým kancelářským stolem a nábytkem. Manažerská kancelář č. 2 o rozměrech 5 x 6m poskytne nejen příjemnou pracovní atmosféru, ale i místo pro relax v podobě sofa. Zátěžový koberec a značkový stůl vč. kancelářského nábytku je k dispozici novému nájemci. Poslední kancelář č. 3 o rozměrech 8 x 3 je určena jako kancelář pro dvě osoby nebo zasedací místnost. Je vybavena laminátovou podlahou v dekoru dřeva, stoly a skříněmi.

V rámci služeb je k dispozici Wifi, počítačová síť a po dohodě i posezení na soukromé zahradě. Kanceláře jsou vhodné např. pro daňové poradce, účetní a konzultační služby, advokáty apod.

Záloha na energie ve výši 2.500,- Kč / měsíc zahrnují spotřebu elektřiny, ústřední vytápění, ohřev vody, internet a po dohodě přejímání pošty v době nepřítomnosti; vlastník objektu je přítomen každý pracovní den. Volné od 1.4.2019. Výborná dopravní dostupnost – kanceláře jsou mezi dálnicemi D10 a D11; vlakové spojení v docházkové vzdálenosti (stanice Mstětice) cca 500m. Golfové hřiště Mstětice je vzdálené cca 200m – ideální spojení s obchodní schůzkou. Doporučujeme osobní prohlídku.

Offices for rent 105 m²

Mstětice 16, Zeleneč-Mstětice

15 900 CZK per month (151 CZK per m² / month)

Rent management office spaces with complete accessories with a total area of 105 sqm on the 1st floor of the renovated building in Mstětice - Prague East.

Very nice furnished offices located at the junction of highways D10 and D11, a few kilometers east of Prague. The whole house is guarded by a security system connected to the PCO with easy parking. The ground floor is used by the owner (branded shop with minimal movement of people). The first floor has a separate entrance and all rooms are available only to tenants.

The first floor consists of three offices and a corridor with storage space, small kitchen with a seating area and bathroom (toilet, shower). The entire top floor is renovated (new flooring, painting, heating and PC net). The Office no. 1 (measuring 5 x 4 m), features wooden natural floors, a good brand office desk and furniture. Managing Office no. 2 with dimensions of 5 x 6 m will provide not only a pleasant work atmosphere but also a relaxing place of a sofa. Quality carpet and brand desk incl. office furniture is available to the new tenant. The last Office no. 3 (measuring 8 x 3 m) is designed as a two-person office or meeting room. It features laminate flooring in wood decor, tables and cabinets.

Wifi, a computer network, and a private garden are also available on request. Offices are suitable for tax advisors, accounting and consulting services, lawyers etc.

Zálohy na energie ve výši 2.500,- Kč/měsíc zahrnují spotřebu elektřiny, ústřední vytápění, ohřev vody, internet a po dohodě přejímání pošty v době nepřítomnosti; vlastník objektu je přítomen každý pracovní den. Volné od 1.4.2019. Výborná dopravní dostupnost – kanceláře jsou mezi dálnicemi D10 a D11; vlakové spojení v docházkové vzdálenosti (stanice Mstětice) cca 500m. Golfové hřiště Mstětice je vzdálené cca 200m – ideální spojení s obchodní schůzkou. Doporučujeme osobní prohlídku.

Energy advances of CZK 2.500 Kč per month include electricity consumption, central heating, water heating, the Internet Wifi and after agreement to receive post in absence (the owner of the property is present every working day). Available from 1.4.2019. Excellent accessibility - offices are between the D10 and D11 motorways; train station within walking distance (station Mstětice) about 500m. The Mstětice Golf Course is approximately 200m away - ideal for business meetings. We recommend a personal tour.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552868
Dispozice3+1
Dostupné od1. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha105
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.