Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyE.Premyslovny, Praha - Zbraslav

E.Premyslovny, Praha - ZbraslavČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Přímý majitel nabízí pronájem světlého bytu - dispozičně řešen jako 3+kk s terasou. Vlastnictví uvedené nemovitosti je osobní a celková plocha bytu je 87,8m2 z čehož plocha terasy činí 9m2. Byt je situován v posledním patře čtyřpatrové novostavby s výtahem na Zbraslavi, v ulici Elišky Přemyslovny. Byt má plastová okna, plovoucí podlahy a dlažbu, v kuchyni je nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči -mycka, sklokeramicka deska etc., v obývacím pokoji gauč, menší gauč v pracovně, moderni skříně v ložnici, 2x botník, věšák. V bytě je přípojka na telefon a zaveden internet. V koupelně je vana, WC je oddělené, topení je centrální, v bytě není plyn. Orientace bytu je na jihozápad a severozápad, výhled je do prostoru. K bytu rovněž náleží garážové stání a sklepní kóje o velikosti cca 5m2, která se nachází ve 3. patře. Celková výše poplatků činí u tohoto bytu zhruba 4.500 až 5.000 Kč. Byt je nájemníkovi k dispozici od poloviny až konce ledna 2010. Přímo před domem je autobusová zastávka U Včely odkud se během 15ti minut dostanete na stanici metra Smíchovské nádraží. Během roku 2010 by měl být otevřen Pražský obchvat, což zjednodušší cestu na letiště. Veškerá potřebná občanská vybavenost se nachází v docházkové vzdálenosti, přímo naproti domu je Albert, lékárna....

Lovely, sunny 2 bedroom flat with an open-plan living room and kitchen, together with a terrace to rent in Prague 5 -Zbraslav. Total space of the flat is 87,8m2 with terrace about 9m2. Flat is situated on the 4th floor with a lift, has a wooden floors, tiles in the bathroom, new kitchen with dishwasher etc., also partially furnished. In the flat is an internet connection, a central heating, views are outstanding. Owner offers also a parking space in the building and a storage room of 5m2. Excellent connection to the centre by bus /bus stop right in front of the building/, close to the new motorway. The rent is 16 000 plus bills about 4 500 Kč. Please contact the owner via email.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu55287
Dispozice3+kk
Podlaží4
Plocha78
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.