Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyBuchovcova, Praha - Žižkov

Buchovcova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Vše co vidíte na fotkách je součástí a v ceně pronájmu (zařízení, vybavení bytu, kuchyně vč. nádobí apod.). Lišit se mohou pouze některé květiny či dekorace.

Hledám pouze dlouhodobější nájemníky (na dobu určitou minimálně 6 měsíců) ideálně na dobu neurčitou. Výpovední lhůta 2 měsíce. Bez domácích mazlíčků (v případě domluvy lze tolerovat malá plemena psů).

Téměř nový (obydleno celkem zhruba 2 roky), moderní, kompletně zařízený byt v 5. patře budovy - pár let zpět dokončená půdní vestavba. Jed o dvoupatrový byt - mezonet, ve spodním patře je předsíň, koupelna se záchodem a sprchovým koutem, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou. Z obývacího pokoje vedou schody do druhého patra, kde se nachází ložnice s manželskou postelí a oddělenou walk-in šatnou. Byt je kompletně vybavený vč. obývací stěny, pohovky, televize, vybavení kuchyně (lednice, nádobí, spotřebiče), pracovního stolu, postele atd. V bytě je zařízen 30Mbps bezdrátový internet a kabelová televize UPC - v ceně poplatků. K bytu také náleží sklepní kóje o rozměru cca 2 m2. Jediné co ve vybavení bytu chybí je pračka - zhruba 300m od bytu se nachází samoobslužná prádelna s profesionálním vybavením a s cenou praní okolo 13 Kč / 1kg prádla - cena zahrnuje i prací prostředky. Popřípadě se v bytě nachází přípojka pro pračku, pokud by si nájemník chtěl zařídit svoji.

Not looking for short-time renters (shortest temporary rental accepted is 6 months). No pets (in some cases small dog breeds can be acceptable).

The place is interesting cosy loft duplex which had been newly renovated few years ago. It is fully equipped - ready to move in. 40 square meters big - hall and bathroom with toilet and shower, living room with kitchen corner on the bottom floor and bedroom with walk-in closet on the top floor. There is a queen size bed in bedroom. Then there is foldable sofabed in living room. Price of rent includes fast internet connection and cable TV. There is no washing machine in the apartment. The reason is that there is self-service laundry room nearby (5 min. walk) where are professional machines and dryers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553309
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha40
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.