Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 291 m² bez realitkyCimburkova, Praha - Žižkov

Cimburkova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena22 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 97 499 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Tento ojedinělý projekt nacházející pouhé dva kilometry od Václavského náměstí, se rozkládá přes čtyři podlaží bytového domu, který je součástí prodeje včetně pozemku. Vstup do objektu je přes kryté atrium, které zároveň slouží jako relaxační zóna. V přízemí je nyní umístěna pracovna se zázemím a centrální schodiště. V prvním patře se nachází kuchyně s obývacím pokojem. Druhé patro je s ložnicí, šatnou a koupelnou, ve třetím patře je zřízena wellness zóna. Vše bylo realizováno pod taktovkou architekta s velkorysým prostorovým a nadčasovým pojetím. K objektu ještě náleží další nebytové prostory vhodné pro kancelář firmy. Vhodné využití jako ateliér, sídlo firmy a pod.

This unique project, located just two kilometers from Wenceslas Square, extends over four floors of a residential building, which is part of the sale including land. Entrance to the building is through a covered atrium, which also serves as a relaxation zone. The ground floor now houses a study with facilities and a central staircase. On the first floor there is a kitchen with a living room. The second floor has a bedroom, a dressing room and a bathroom, and a wellness area is set up on the third floor. Everything was realized under the baton of an architect with generous spatial and timeless conception. There are also other non-residential premises suitable for the firm's office. Suitable for use as a studio, company headquarters, etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553352
DispoziceOstatní
Plocha pozemku182
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha291
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.