Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyKaňkovského, Praha - Kobylisy

Určeno ke spolubydlení
Kaňkovského, Praha - KobylisyVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce7 500 Kč


Zdravim. Zháňam spolubyvajuceho do samostatnej izby v 3+1 byte, 74 m2. Niečo k bytu: je krásny, čistý, priestorný, plne zariadený - umývačka, práčka, veľká telka, sedačka, veľa ukladacieho priestoru, balkón kde sa fajčí atď... K bytu je aj parkovacie miesto v garáži neďaleko bytu. 

Hľadám k sebe podobnú krvnú skupinu, pohodového, komunikativneho, spoločenského, veselého, vtipného človeka :) Fajčiar nevadí, aj ja fajčím, ale fajčí sa iba na balkóne. Takisto pes nie je problém.

Lokalita: blízko metra Ladvi, 8 min pešo od metra, minútka od zastavky Kobyliská střelnice. Na Ladvi je Albert, Iceland + rozne obchody. Pri panelaku je Vietnamec so sirokym sortimentom. Neďaleko aj Billa. Za panelakom je kupalisko, v lete ideálne. Prostredie je kľudné, tiché, veľa zelene.

Ak je záujem, poprosím, napísať niečo o sebe, nehľadám len spolubývajúceho/úcu, ale človeka, s ktorým sa aj dá porozprávať, vybehnúť na pivo, nekonfliktného, čistotného, proste cool :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553391
Dispozice3+1
Dostupné od1. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha74
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.