Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 134 m² bez realitkyHusova, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Rezervováno
Husova, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj
Měsíční nájemné13 200 Kč

+ Poplatky za služby300 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Byt o celkové výměře 134 m2 se nachází v rodinném domě v prvním nadzemním podlaží. Jsou zde celkem 4 pokoje (z toho je jeden průchozí), kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a samostatně toaleta. Tři pokoje jsou větší (15m2, 12m2 a 13,5m2) a jeden menší pokoj o rozloze 9 m2. Byt je po rekonstrukci (2017) - je zateplený, má nová plastová okna a je zde nový plynový kotel - je tedy energeticky úsporný. Součástí bytu je kuchyňská linka, sprchový kout, světla, jinak bez vybavení. Byt je velmi světlý a prostorný v klidné části ulice. Výhled je jak do ulice, tak do dvora.

Občanská vybavenost: přímo naproti domu se nachází autobusová zastávka a střední škola. V blízkém okolí se nachází základní škola a školka, pošta, večerka a supermarket Albert, Lidl, fitness centra a lékař. Do centra města je to pěšky cca 10-15 min chůze, nebo 3 zastávky autobusem.

Zálohy za energie (plyn a elektrika) si nájemník přepisuje na sebe. Vyúčtování vody probíhá jednou za půl roku podle stavu vodoměru.

Do bytu nechceme kuřáky a psy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553406
Dispozice4+1
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha134
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.