Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 43 m² bez realitkyŠvýcarská, Prostějov - Prostějov, Olomoucký kraj

Švýcarská, Prostějov - Prostějov, Olomoucký krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


V udržovaném panelovém domě s výtahem a okny, nabízím jako přímý majitel k pronájmu byt 2+1 po rekonstrukci v 6.poschodí. Součástí bytu je i balkon. V okolí je bohatá občanská vybavenost a hřiště pro děti, dobrá dostupnost jak MHD, tak autem (parkování před domem nebo za rohem velký sídlištní parking). Byt byl rekonstruován - kompletně nová koupelna, wc, nové povrchy, rozvody elektřiny, kuchyně, obyvák i ložnice. Je kompletně zařízen elektrospotřebiči a to kuchyňskou linkou se sklokeramickou varnou deskou, další vybavení v podobě pračky, myčky, lednice. Byt je vybaven i úložnými prostory nejen v předsíni, ale i v ložnici.

Nástup možný dle domluvy, byt je k dispozici od 1.3.2019. Pouze vážní zájemci, preferujeme pracující jednotlivce či páry, nekuřáci, vzhledem ke klidné atmosféře v domě nekonfliktní osoby, preferujeme taktéž dlouhodobý pronájem. Internet není v ceně nájmu. Cena je včetně služeb. Vratná kauce 22 tisíc Kč. Realitní kanceláře prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553449
Dispozice2+1
Dostupné od1. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha43
VybavenoVybaveno
Podlaží6
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.