Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyFrantiška Lýska, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

Františka Lýska, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 700 Kč

+ Vratná kauce20 000 Kč


NABÍDKA NENÍ URČENA K DLOUHODOBÉMU PRONÁJMU! Pronájem lze využít od 9.6.2019 - 13.9. 2019.

Nabízíme plně vybavený byt 3+1 s veškerou občanskou vybaveností. V okolí je samá zeleň. MHD - 3 minuty chůze, zastávka Josefa Kotase. Není zde problém s parkováním. Byt se nachází v 5. patře panelového domu s rekonstruovaným výtahem. Byt je s výhledem na obě strany domu.

Celý byt je zrekonstruovaný, má nové plovoucí podlahy v celém bytě a plastová okna v každém pokoji. V celém bytě jsou LED světla, která šetří energii.

Cena je 10700,- na měsíc. V ceně je zahrnut - nájem, zálohy na vodu pro 2 osoby, elektřina, Wi-Fi připojení s rychlostí 300/20 mb/s. Vratná kauce 20000,-

Při vchodu do bytu je vidět do obýváku, který nemá dveře. Hned po pravé straně se po krátké chodbičce nachází kuchyň. V kuchyni je vestavěná trouba, myčka, indukční deska, digestoř, varná konvice, toustovač, mikrovlnná trouba, lednice a základní nádobí. Kuchyň oddělují dveře od chodby.

V koupelně je dlouhá a nízká vana, nová pračka, umyvadlo a dvě bílé poličky, které budou vyprázdněné v době nájmu. Koupelna má dvě LED světla, jedno je umístěné na stropě, a druhé nad zrcadlem.

WC je umístěno vedle koupelny.

Naproti WC se nachází ložnice. Ještě před dveřmi zmiňované ložnice, jsou dva výklenky po stranách. Na fotce to poznáte tak, že tam je vysoký botník s dámskou obuví a naproti němu je 2x větší výklenek, který v tuto chvíli nemá žádné využití.

Ložnice je tedy oddělená dveřmi od chodby, nachází se v ní manželská postel 160 cm. 4 šuplíky, lampička a velká 2 m černá, otevřená skříň.

Přímo naproti vchodových dveří, po levé straně od ložnice se nachází otevřený obývák, který nemá vlastní dveře. Tam zůstane velká a moderní, rozkladatelná sedačka, dřevěný stůl, bílý stůl se židlí, lampa, velká bílá výsuvná skříň, 6 šuplíků a 4 malé skříňky.

V obýváku je vstup do téměř nevyužitého pokoje, který je oddělen dveřmi. v místnosti je balkón, ze kterého je možno vidět parkoviště. V místnosti zůstane

50 cm černá, otevřená skříň, 1 velká bílá skříň se zrcadlem a další 2 ledničky, které v době Vašeho pobytu nemusí být využívány.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553511
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.