Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk bez realitkyZa Hospodou, Praha - Štěrboholy

Určeno ke spolubydlení
Za Hospodou, Praha - ŠtěrboholyVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Vratná kauce8 000 Kč


Pronajmu 1. patro v rodinném domě dispozičně řešené jako 4 kk o velikosti cca. 85 m2 s balkonem. Patro má samostatný vchod a je rozdělené do třech neprůchozích uzamykatelných pokojů (2x12 m2 a 20 m2 s balkonem), které jsou určené pro jednu osobu. V každém pokoji je velká vestavěná skříň, postel, stůl, židle a noční stolek. Dále je k dispozici obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní. Celý dům je po kompletní rekonstrukci a veškeré vybavení v něm je nové. Dále je součástí patra menší užitková místnost (zhruba 2 m2), za ní se nachází půdní prostor o velikosti zhruba 30 m2 a z největšího pokoje je přístupná půda, která se nachází nad pokojem a je o velikosti zhruba 50 m2 . Půdní prostory jsou nezařízené a vhodné pro uschování objemnějších předmětů.

Součástí ceny jsou veškeré poplatky i energie, vysokorychlostní internet (wifi + kabel v každém pokoji), kabelová televize (kromě HBO, které lze doobjednat). Dům je napojen na bezpečnostní systém.

Dům se nachází na klidném místě v pěší dostupnosti OC Europark. Autobusová zastávka je vzdálená 80 m od domu a na metru Depo Hostivař jste do 10 min, do centra do 30 min.

Prostor je určený k dlouhodobému pronájmu pro celkem 3 dívky (nekuřačky, bez domácích mazlíčků).

Kauce je ve výši jednoho nájmu.

Od 1.1.2020 bude k dispozici menší pokoj za cenu 8000 Kč a větší pokoj s balkonem za 9000 Kč. Poslední pokoj je obsazen mladou dívkou.

Nastěhování je možné ihned.

Adresa domu je Za Hospodou, Praha 10, Štěrboholy.

V případě zájmu piště na FB profil "zuzi boss". RK nepište. Děkuji

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553550
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.