Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 2+1 • 111 m² bez realitkyJenišovice - Štěnec, Pardubický kraj

Jenišovice - Štěnec, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 725 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám celoročně obyvatelnou chalupu 2+1 o celkové ploše 111 m2 se zahradou o ploše 388 m2 v malebné obci Štěnec na okraji Svitavské pahorkatiny.

Jedná se o samostatně stojící jednopodlažní cihlový dům s podkrovím. Podlaha v ložnici dřevěná, ostatní betonová s PVC nebo dlažba. Dispozice - veranda, chodba, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, koupelna. V podkroví půda o ploše cca 30 m2, z poloviny nosná. Na obytnou část navazuje dílna o ploše cca 20 m2 s průchodem na zahradu. Na zahradě se mj. nachází studna s čerpadlem, podzemní sklep, betonový gril, ohniště a vydlážděné místo pro venkovní posezení.

Parkovací plocha před chalupou cca 100 m2 na obecním pozemku. Zdrojem vody je studna (dostatek i v suchých měsících), plyn - 10L láhev (zvenku), topení v obývacím pokoji na tuhá paliva, v koupelně bojler na tuhá paliva + vana, umyvadlo a splachovací záchod, topení v ložnici elektrickým radiátorem a rovněž možnost topit kamny. V kuchyni je malý elektrický bojler. V domě je zaveden el. proud i na 380V. Na pozemku jsou okrasné květiny, keře, ovocný strom i živé ploty. Jedná se o klidné místo na kraji vesnice - pouze jeden soused. V obci je malý a velký rybník.

Občanská vybavenost v 2 km vzdálených Jenišovicích nebo 5 km vzdálené Luži (léčebna Košumberk). V okolí krásné procházky v panenské přírodě bez turistů. Důvod prodeje - péče o maminku na plný úvazek. Financování nemovitosti lze zajistit přes našeho finančního poradce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553560
Dispozice2+1
Plocha pozemku388
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha111
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.