Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 172 m² bez realitkySluncová, Svémyslice - Svémyslice, Středočeský kraj

Sluncová, Svémyslice - Svémyslice, Středočeský kraj
Cena9 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 865 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Možná výměna za stavební parcelu nebo byt + doplatek. Novostavba klasického patrového rodinného domu o velikosti 172 m2 na pozemku 681 m2 v obci Svémyslice. Dům dvoupodlažní, 5+kk se zahradou vhodný pro rodinu s dětmi. V přízemí je prostorná obývací část s přípravou na krb, navazující na jídelnu a přípravu pro kuchyňskou linku. Tento celý prostor je prosvětlen velkými francouzskými okny s hliníkovými bezpečnostními předokenními roletami, navazující na venkovní terasu. V přízemí domu se dále nachází další menší pokoj, úložný prostor pod schody, vstupní hala a nadstandardní koupelna s toaletou a sprchovým koutem. V horním patře dále dům disponuje třemi pokoji a velmi prostornou koupelnou s rohovou vanou. Všechny místnosti v patře disponují vstupem na 2 balkóny. Vysoká kvalita použitých materiálů v celém domě výrazně převyšuje běžný standard (žulové venkovní i vnitřní parapety, prosklené velké balkony, zdivo Porotherm 44 EKO, sedlová střecha s masivním dřevěným krovem, okna s izolačním trojsklem, vnitřní dveře dřevěné, částečně prosklené, velkoformátové obklady a slinutá velkoformátová dlažba RAKO, teplovodní podlahové topení ve všech místnostech s tepelným čerpadlem zn. Toshiba s ekvitermní regulací s možností ovládání přes mobilní telefon nebo PC se 7letou zárukou bez dalších investic, zabezpečovací zařízení zn Jablotron, domu je kompletní fotodokumentace z výstavby s důrazem na kvalitní provedení detailů). V domě jsou provedeny anténní a datové rozvody do každé místnosti. Do domu je možnost přivest optickou přípojka na datové služby. Na dům dále navazuje velmi dobře řešený zastřešený přístřešek pro auto z masivního dřeva s venkovní přípojkou pro vodu. Vstupní část domu je ohraničena moderním plotem. Dům nabízí vysoký standard bydlení za použití velmi kvalitních materiálů a stavebních postupů, avšak při zachování dostupné ceny. Na dům bude poskytnuta plná záruka po dobu 3 let.

Obec Svémyslice je velmi dobře dostupná do Prahy. Nachází se 10 minut jízdy autem od nejbližší stanice metra Černý Most nebo stanice metra Letňany. Autobusová zastávka je v cca 500m od domu.

V obci se nachází mateřská škola, dětské hřiště, obchod s potravinami, restaurace, atd. Další občanské vybavenosti se nachází ve vedlejších obcích, případně je zde dobře dostupný komplex obchodů Černý Most.

Prohlídka domu je možná po domluvě, právní servis zajištěn a v ceně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553568
Dispozice5+kk
Plocha pozemku681
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha172
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.