Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 19 m² bez realitkyOlbrachtova, Praha - Krč

Olbrachtova, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné27 750 Kč

+ Vratná kauce27 750 Kč


Výjimečná příležitost pronájmu vlastní reprezentativní kanceláře se sdílenými službami a krásnými výhledy na Prahu!

Lze pronajmout kanceláře od 9m2 až po 121m2 v nově vybudovaném prostoru v 7.patře budovy The Square (známé jako bývalé Raiffeisen centrum).

Budova se nachází přímo u výstupu z metra C Budějovická. Administrativní centrum se totiž nachází přímo nad severním vestibulem stanice metra. Motiv „přemostění“ se stal hlavním výtvarným prvkem na průčelí domu a odlišuje jej od ostatních kancelářských budov v okolí i v celé Praze.

Sdílené služby obsahují provoz recepce (příjem a odesílání pošty, vítání hostů, rezervace atp.), denní uklid, internet, voda, energie, kuchyňky (k dispozici zdarma káva, voda, čaj a limonáda dle denní nabídky), relaxační prostor a možnost rezervace až 5 zasedacích místností (z toho jedna velká až pro 12 osob).

Chcete-li mít reprezentativní sídlo a profesionální servis kanceláře, tak pro více informací a prohlídku prostor nás kontaktujte a představíme vhodnou kancelář na základě potřeb Vaší společnosti.

An outstanding opportunity to rent your own representative office in space with shared services and a breathtaking view of Prague!

We offer offices of the acreage from 9m2 to 121m2 , all in the newly reconstructed floor of The Square building also known as The Raiffeisen Centre.

This administrative building is situated at the Budějovická metro station. The motive of bridging became the main art element which differs this building from the rest of office buildings in whole Prague.

The shared services include the reception (that is responsible for post sending and receiving, welcoming guests and boardroom reservations), daily cleaning, the Internet, water and energy, a kitchen (coffee, water, tea and limonade available for free), relax space and the booking option of up to 5 boardrooms, one of which is able to accommodate 12 people.

If you would like to have a representative place and a professional office services, contact us for more information or a tour and we will show you a suitable office based on your company needs.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553586
DispoziceOstatní
Podlaží7
Typ budovyOstatní
Plocha19
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.