Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyMakedonská, Praha - Střížkov

Makedonská, Praha - StřížkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč
+ Vratná kauce33 800 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi hezký, světlý byt 2 + kk s balkónem a garážovým stáním v cihlové novostavbě Praha 9 – Prosek (Prosek Park X), blízko metra Střížkov. Byt o užitné ploše 54m + 4m balkón se nachází v 6. patře (celkově 8 pater) domu s výtahem. Byt tvoří velký obývací pokoj s moderně vybaveným kuchyňským koutem a vchodem na balkon, ložnice, praktická komora, předsíň, koupelna a krytý balkón s výhledem do kraje (výhoda 6. patra, nestíní výhledu a slunci ostatní domy).

Moderní novostavba uvedená do provozu 12/2018, klidná lokalita, metro Střížkov (trasa C) 5 minut chůze, autobusová zastávka cca 1 minutu chůze, Václavské nám. metrem 15 minut, Aquacentrum Šutka autobusem 12 minut. Kaufland pěšky cca 8 minut. Veškerá další občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, poliklinika Prosek je cca 2 minuty chůze, dětské hřiště, potraviny a další služby přímo v areálu Prosek Park.

Vybavení bytu bylo zvoleno v nadstandardu – obklady, podlaha, dlažba, okna, sanita, kuchyně – tak aby vyhovovalo i těm nejnáročnějším. Byt je částečně zařízený.

Moderní designová kuchyňská linka je v bíločerné barvě a je vybavena spotřebiči Whirlpool (indukční varná deska, trouba, lednice, digestoř, myčka).

Koupelna je vybavena velkou vanou se zástěnou, žebříkovým topením, přípojkou na pračku, umyvadlem a toaletou.

Vinylové podlahy v pokojích, v chodbě, komoře a koupelně praktická, snadno udržovatelná světlá dlažba. Na všech oknech žaluzie a garnýže.

Cena nájmu: byt 15 500,-/měsíc; parkovací garážové stání přímo v budově 1 400,-/měsíc. Pronájem je i s garážovým stáním, ale nájemce může parkovací stání pronajmout dále. V ceně nejsou zahrnuty zálohy na služby ve výši 3 400,-/ měsíc. Vzhledem k tomu, že se jedná o novostavbu, zálohy jsou spočítány s rezervou. Přeplatek bude samozřejmě vrácen a přepis na další období upraven dle skutečných nákladů.

Byt je k nastěhování ihned.

Přesná adresa: Makedonská 1/628, Praha 9.

We offer modern bright apartment (1 bedroom, 1 living room with kitchen, entry hall, bathroom, utility room and balcony) wtih dedicated garage place for 1 car in Prague 9, Prosek (Prosek Park X) – close to metro station Strizkov („C“).

Apartment size is 54 m + 4 m balcony and is placed in the 6th floor (with elevator) out of total 8 floors of NEW building. Situation of the apartment is living room with fitted open kitchen, bedroom, entry hall, bathroom and utility chambre. The balcony is accessible from living room.

Modern new brick building was finished 12/2018, quite neighborhood, metro Strizkov 5 min walking distance, bus station 1 min walking distance, Kaufland 8 min walking distance. Venceslaw square approx 15 min by metro, Aquacentrum Šutka approx 12 min by car. More services and shops could be found within walking distance, including Medical Center Prosek, which is 2 minutes walking distance.

Furnishings were chosen above standard. The apartment is partly furnished.

Modern designed kitchen is black and white with all necessary appliances Whirlpool (induction cooker, oven, fridge, dishwasher, cooker hood).

Bathroom is equipped by, large bath tube with screen, ladder heating, toilet and wash-basin.

Vinyl floor in living and bed rooms, bright pavement in other spaces, window jalousies and pelmets installed.

Rental price: 15 500,- per month; garage parking place 1 400,-/month. Rental is possible only together – apartment + parking place – but tenant can re-rent the parking place. Rental price does not include service fees deposit 3 400,-/month. Regarding the fact the apartment is bright new, the service fees deposit is calculated high – overpayments will be return at the end of the period.

The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553676
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha58
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.