Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 99 m² bez realitkyLitoměřická, Praha - Prosek

Litoměřická, Praha - ProsekVybaveno
Cena9 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 610 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej bytu 2+kk 99,6m2, ulice Litoměřická, Praha 9 - Střížkov

Nabízím k prodeji luxusní a zajímavý byt 2+kk o velikosti 99,6m2 s předzahradou a 2 garážovými stáními v lokalitě Střížkov (Praha 9).

Velmi prostorný a vzdušný byt v soukromém vlastnictví se nachází v 1. NP novostavby v ulici Litoměřická v městské části Praha 9 – Střížkov.

Dispozici bytu tvoří prostorná předsíň (21m2), obývací a jídelní část s kuchyňským koutem (42m2), samostatná ložnice (18m2), šatna (8m2), koupelna s toaletou (8m2) a další samostatná toaleta (3m2). Součástí bytu a jeho velkou předností jsou: velká terasa (14m2), předzahrada s východem do parku (167m2) a 2 garážová stání v suterénu budovy. Díky terase a předzahradě je krásný výhled do zeleně.

V bytě jsou plovoucí podlahy, dlažba a obklady v koupelnách, vybavená kuchyňská linka se všemi spotřebiči (sklokeramická deska, trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednice s mrazničkou). K dispozici je velké množství úložných prostor včetně 4 velkých vestavěných skříní, byt je kompletně vybaven nábytkem. V koupelně je nainstalována vana. Nízké měsíční náklady na bydlení, energetická náročnost budovy C.

Perfektní dostupnost MHD (autobusová zastávka Madlina 200m, zastávky metra C Prosek i Střížkov 8 minut chůze) i kompletní občanská vybavenost v bezprostředním okolí (poliklinika, obchodní centra, restaurace, sportoviště, mateřské i základní školy, gymnázium). Klidná lokalita s blízkostí přírody (přírodní památka Prosecké skály pouhých 5 minut chůze).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553751
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha99
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.