Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyMáchova, Nový Jičín - Nový Jičín-Horní Předměstí, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Máchova, Nový Jičín - Nový Jičín-Horní Předměstí, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný a slunný byt 3+1 s lodžií v Novém Jičíně. Byt se nachází v pátém patře zrekonstruovaného panelového domu s výtahem, na ulici Máchova, cca 5 min. pěšky od centra města, a je po celkové rekonstrukci ( nová koupelna, elektroinstalace, omítky, podlahy, dveře, …. ) Upřednostním dlouhodobý pronájem. Požaduji nájem 11500 Kč měsíčné. nájem + zálohy na služby. Požadovaná kauce je 15000 Kč a nájem se platí předem.Bez provize RK. Majitel mluví česky, a anglicky.

Doporučuji osobní prohlídku. Kontakt majitele tel: 720 505 309

I am offering for rent a beautiful and sunny apartment it is a 3 +1 with a balcony in Novy Jicin. The apartment is located on the fifth floor of a renovated panel building with an elevator, on Machova street, about 5 min. walking distance from the city center, and is completely renovated (new bathroom, wiring, plaster, floors, doors,….) I prefer a long term tenant. I require rental amount of 11500 CZK monthly. Electricity, water and gas are not part of the lease. The required deposit is 15000 CZK and the rent is paid in advance. There is no realtor commission. The apartment is available from the second half of April.

I recommend a personal tour. Contact owner tel : 720 505 309

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553781
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha78
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.