Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyJungmannova, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Rezervováno
Jungmannova, Liberec - Liberec, Liberecký kraj
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 299 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný byt po nákladné a kvalitní rekonstrukci ,2 + 1 v městské části Liberce – Nové Město, ulice Jungmannova.

Byt v osobním vlastnictví o výměře 70 m2 se nachází ve druhém patře 4 patrového cihlového domu. Ve vchodě je pouze 8 bytů s bezproblémovými sousedskými vztahy.

Po vstupu do bytu se nacházíte ve středně velké předsíni odkuď se vchází do obývacího pokoje, který je oddělený od kuchyně dvoukřídlými posuvnými dveřmi (Porta doors|). Z předsíně je také vstup do koupelny, která je spojená s toaletou. Zde se nachází podlahové topení, baterie Grohe a Hansgrohe, dlažba a obklady od Domino Industries, v rettifikovane verzi. Skříňka s kulatým umyvadlem od truhláře dělaná na zakázku a taktéž bidet. Součástí také zabudovaný kombinovaný kotel.

Z předsíně vedou dveře také do slunné ložnice se vstupem do šatny, kde se nachází prostorná bílá vestavěná skříň, taktéž od truhláře na zakázku.

Byt má plastová okna a plovoucí podlahy od firmy Quick Step. Vstup do bytu zajišťují bezpečnostní vchodové dveře (Sapelli) a také nové interiérové dveře, včetně zárubní.

Dále byt disponuje ztlumovacími světly a podhledy.

Kuchyňská linka, která v bytě zůstavá, spolu s vestavěnými spotřebiči (myčka, lednice s mrazákem, indukční deska a trouba) byla vyrobena na míru v roce 2013 firmou LM Byt. Je jako nová a neponičená. V příplatkové verzi lesk s malým barem k sezení.

Součástí bytu je 1 sklepní koje a část půdního prostoru, obojí lze uzamknout. Dům se nachází v blízkosti centra města Liberce, 10 min. chůze k OC Forum, k radnici 15 minut chůze a 10 minut chůze na vlakové a autobusové nádraží. Poblíž je škola, školka, obchod, pošta i dětské hřiště a kadeřnice a zubař. Krásný výhled na Ještěd a především výhoda polohy pro aktivní sportovce. Rovnou z domu lze vyjet na kolečkových bruslích či kole na cyklostezku, popř. Slovan Liberec.

Parkování před domem a ve dvoře. Výborné dopravní spojení – nájezd na rychlostní komunikaci směr Praha, Jablonec nad Nisou, Děčín.

Právní servis je zahrnutý v ceně nemovitosti.

Byt je k nastěhování od 07/2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553782
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.