Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyMerhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Merhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím byt o stávající dispozici 2+1 a výměře 46 m2 k částečné rekonstrukci. V bytě došlo před cca 5 lety k výměně rozvodů vody, kanalizace a elektro pro účely pronájmu, nicméně pro moderní bydlení si byt žádá kompletní rekonstrukci koupelny, úpravu dispozic na navrženou variantu 2+kk a změnu topného systému z WAW na podlahové topení s výměnou podlahové krytiny za vinyl. Součástí ceny je již nakoupený materiál - luxusní obklady, hexagonová dlažba, zařizovací předměty Villeroy & Boch do koupelny i vinylové dílce a zásoba anhydritu do celého bytu.

Základní varianta rekonstrukce do podoby 2+kk dle přiloženého půdorysu zahrnuje kromě nové koupelny jen drobnou změnu dispozic, instalaci podlahového topení s přidáním nových elektrických okruhů a nové vinylové podlahy v celém bytě. Tento rozsah je odhadován na částku maximálně 200 tisíc. V případě varianty 3+kk se cena rekonstrukce navýší, neboť by bylo třeba zasáhnout i do elektroinstalace, příček, výměny dveří apod.

Byt se nachází ve 3. ze 7 pater domu s výtahem. Okna bytu jsou orientována na západ a směřují do klidného dvora. K bytu náleží sklepní kóje a rovněž právo užívat společnou kolárnu a společnou kočárkárnu. Celkové měsíční náklady na užívání bytu včetně fondu oprav a energií činí při 3 osobách kolem 4000 Kč.

Rovněž celý dům prošel rekonstrukcí, je kompletně zateplen, vyměněny rozvody vody, svislé i ležaté kanalizace, páteřní rozvody elektro, byly zbudovány nové sklepní kóje. V okolí domu je dostupná veškerá občanská vybavenost, ať už jesle, školky a školy, tak lékaři, restaurace, obchody, přičemž do centra to jsou jen 3 zastávky MHD. Parkování je možné v přilehlých ulicích, nebo za poplatek v podzemních garážích sousedního domu, případně lze zakoupit vlastní stání cca 50 m od domu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553785
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha46
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.