Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 86 m² bez realitkyVerdunská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Verdunská, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Vratná kauce10 895 Kč


Pronajmeme nově zrekonstruovaný byt 3+1 v činžovním domě bez výtahu naproti Čapkovy sokolovny (vchod z ulice Verdunské). Byt je ve 4. patře, sestává z obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje, kuchyně, velké koupelny, technické místnosti s WC, balkónu, vše propojeno spojovací chodbou. Celková plocha bytu 86 m2 (bez balkonu). Z obývacího pokoje výhled na Čapkovou sokolovnu, koupaliště, Slezskou Ostravu, Ostravskou radnici. Naprosté soukromí, na patře jsou jen 2 byty. V blízkosti činžovního domu je Hornická poliklinika, Diagnostický ústav, obchody, restaurace, školky, školy a vysoké školy, sportoviště, koupaliště, Komenského sady, zastávky trolejbusů a autobusů, úřady a další. Možnost využití kolárny ve sklepě.

Byt byl v roce 2018 kompletně rekonstruován, nové rozvody veškerých energií, etážové topení s plynovým kondenzačním kotlem, nová okna, podlahy, opravené zdi, nová kuchyňská linka s elektrickou troubou, plynovým sporákem, odsávačem a přípravou na myčku a mikrovlnku.

Elektřinu, plyn, vodu a odvoz odpadu si nájemník hradí dle spotřeby sám.

Možnost okamžitého nastěhování!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553803
Dispozice3+1
Dostupné od1. 4. 2019
VlastnictvíOstatní
Plocha86
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.