Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 225 m² bez realitkyVinohrady, Znojmo - Znojmo-město, Jihomoravský kraj

Vinohrady, Znojmo - Znojmo-město, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 738 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím ke koupi řadový dvoupodlažní rodinný dům s garáží a zahradou v osobním vlastnictví, nacházející se v pěkném a klidném prostředí v ul. Vinohrady ve Znojmě v dosahu veškeré městské vybavenosti. Svojí dispozicí a řešením je dům vhodný pro pohodlné bydlení vícečlenné rodiny nebo na zřízení dvou bytových jednotek.

Dům je dispozičně 5+1 s garáží a technickým zázemím a s přilehlou zahrádkou. V přízemí za vstupními dveřmi, se nachází prostorné a světlé zádveří s šatními skříněmi a botníkem. Následujícími dveřmi vstoupíte do chodby, ze které je vstup do garáže, na schodiště vedoucí do horních dvou pater, na obytnou střechu nebo do sklepa. V přízemí situovaná prostorná garáž navazuje na schodiště, které tvoří pomyslný střed domu a umožňuje vstupovat do všech obytných i technických místností samostatně. V této části domu se rovněž nachází pokoj, oknem orientovaný do zahrady.

Po schodišti vystoupíte do prvního patra, kde je kuchyň s jídelním koutem a prostorný slunný obývací pokoj s velkou terasou orientovanou směrem k zahradě za domem, což zaručuje klid pro odpočinek a dostatek soukromí. První patro má vlastní koupelnu a WC. Je zde umístěna rovněž menší pracovna.

Dispozice ve druhém patře je rozdělena na tři pokoje. Dva z nich mají směrem do zahrádky slunné lodžie. Plocha je stejná jako v patře prvním. I v tomto patře je prostorná koupelna a samostatné WC.

Pokud milujete klid a krásný výhled, tento vám umožní možnost vstupu na střešní prostor s možností posezení, umístění bazénu, grilu apod.

Sklepní část domu – to jsou suché prostory o rozloze dalších 90 m2, kde se nyní nachází místnost s krbem, prádelna, sušárna a sklady. Jejich budoucí využití je možné např. jako vinotéka, fitness, zřízení sauny atd.

Zahrada s příjemnou výměrou 90 m2 pro potěchu a ne na práci, květinové záhony a terasa s pergolou přímo za domem poskytují příjemný prostor pro venkovní posezení.

Dům je zděný, kompletně napojený na všechny inženýrské sítě, ústřední vytápění plynovým kotlem, ohřev vody el. bojlerem. Plocha bytových nadzemních podlaží dohromady činí 225 m2. Garáž v úrovni pozemku je průchozí do zahrady a poslouží dobře i jako dílna nebo prostory pro podnikání

K této nemovitosti je doložena veškerá stavební dokumentace. Energetický štítek je objednán. Dům je celkově v pěkném, dobře udržovaném stavu, částečně zařízený.

Umístění domu a jeho okolí je velmi atraktivní, záleží tedy už jen na vás, jak si dům následně upravíte tak, aby vám poskytl příjemné a útulné bydlení. Pokud vás moje nabídka zaujala, ozvěte se, rád vám nemovitost osobně představím při prohlídce. Dům je po domluvě ihned volný, výhodné financování rád zprostředkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553864
Dispozice5+1
Plocha pozemku216
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha225
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.