Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 240 m² bez realitky290, Roprachtice - Roprachtice, Liberecký kraj

290, Roprachtice - Roprachtice, Liberecký kraj
Cena4 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 832 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Pokud hledáte trvalé bydlení nebo chalupu v klidu a přírodě, v místě kde Vám z jedné strany na stráni cvrlikají cvrčci a z druhé bublá potůček, je tahle nemovitost určena právě a jen Vám!

K prodeji nabízíme nově zrekonstruovaný rodinný dům 4KK (+2 technické místnosti), v krásné a klidné části obce, v e spodní části obce, v údolíčku, kterým protéká malý potůček, tvořící hranici pozemku. Nulová úroveň domu je 3 výškové metry nad tímto potokem.

Dům je před finálním dokončením vnitřních prostor, které stávající majitel záměrně nedokončil, aby si je nový majitel mohl dokončit dle svých představ a finančních možností.

Dispozice domu: v přízemí je hlavní obytná místnost plánovaná s kuchyní, ložnice, prostorná koupelna + WC, samostatné WC, technická místnost, sklad. V obytném podkroví jsou naproti sobě dvě velmi prostorné ložnice. Dům je částečně podsklepen, sklep 5 m2. Dům byl v roce 2018 kompletně rekonstruován, nově opláštěn a zaizolován jako nízkoenergetický, má nové dveře a nová plastová okna s trojskly, speciální zateplení stěn i krovů, novou plechovou střechu, nový vyvložkovaný komín, přípravu pro připojení tepelného čerpadla a přípravu pro ČOV.

Dům splňuje po rekonstrukci nejpřísnější energetické normy projektu „Nová zelená úsporám“. Vyvložkovaný komín je připravený pro krb.

Veškeré rozvody - elektrika, voda a odpady jsou nové. K dispozici je kompletní stavební dokumentace, plány a povolení, vč projektu tepelného čerpadla a ČOV.

Vytápění domu bylo projektováno pro ústřední topení radiátory, podlahové vytápění a rekuperaci. Pitná voda je přivedena z obecního vodovodního řadu. TV připojení přes anténu nebo satelit, elektřina 230 V, 400 V.

Dům má zastavěnou plochu 120 m², obytnou plochu 220 m². Dům je na krásném, klidném místě u kouzelného potůčku, s rozsáhlý jihozápadně orientovaným pozemkem (1.560 m²) se vzrostlými stromy.

Místo je velmi vhodné pro rodinu s malými dětmi, má velkou zahradu se vzrostlými stromy. V obci Roprachtice, jsou velice přátelské sousedské vztahy. V místě, resp. v obci Vysoké nad Jizerou (5 km) se nachází veškerá občanská vybavenost.

Podél domu vede místní asfaltová, udržovaná komunikace. Parkování minimálně pro 2 vozy. Dům je vhodný jak k trvalému bydlení, tak k rekreaci.

Obec je výborným výchozím bodem k pěším a cyklo výletům po okolí a je ve velmi dobré dojezdové vzdálenosti k oblíbeným lyžařským střediskům (Vysoké n. Jiz. - Šachty, Paseky n. Jiz, Rokytnice vše 10-15 min).

Prodej bez zprostředkovatelské provize RK. Majitel si vyhrazuje právo prodat dům nejvýhodnější nabídce.

Pohled na dům a okolí (natočeno pomocí dronu):

https://youtu.be/hKUWUxOwdjY

https://youtu.be/KEvKpuX1o_U

Sale of newly reconstructed family house 4KK (+2 technical rooms), in a beautiful part of the village, before the final completion of the interior.

The house is completely insulated with a new facade, windows and doors are by the strictest energy standards of the "New Green Savings" project. The lined chimney is ready for the fireplace.

All wiring - electricity, water and waste are new. Complete construction documentation, plans and permits are available, including the heat pump and WWTP project.

The house has a built-up area of ​​120 m², living area of ​​240 m². The house is in a beautiful, quiet place near a charming creek, with extensive south-west oriented land (1.560 m²) with mature trees.

The place is suitable for families with small children. In the village of Roprachtice are very friendly neighborly relations.

The house has a small cellar. Parking for at least 2 cars

 The village is an excellent starting point for walking and cycling trips around the area and is within a very good driving distance to popular ski resorts (Vysoké n. Jiz. - Šachty, Paseky n. Jiz, Rokytnice up to 15 min).

Sale without agency commission. The owner reserves the right to sell the house to the best offer.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554197
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 1. 2020
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Plocha240
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 560
Podlaží1
Typ budovyCihla
RekonstrukceExteriér
OdpadVlastní čistička

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 5 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVysoké nad Jizerou, Helkovice, rozcestí
🚘 4 536 m (5 min)
PoštaPoniklá
🚘 4 613 m (5 min)
ObchodJednota Poniklá
🚘 4 665 m (5 min)
BankaČeská spořitelna, Jablonec nad Jizerou
🚘 10 551 m (13 min)
RestauraceMotorest Restaurace "Na Mejtě"
🚘 3 671 m (4 min)
LékárnaNa Poliklinice
🚘 5 349 m (6 min)
ŠkolaIntegrovaná střední škola, Vysoké nad Jizerou
🚘 4 942 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Poniklá
🚘 5 120 m (7 min)
SportovištěSportovní hala Poniklá
🚘 6 456 m (8 min)
Hřiště
🚘 5 659 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.