Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 32 m² bez realitkyRuprechtická, Praha - Horní Počernice

Ruprechtická, Praha - Horní PočerniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 300 Kč

+ Vratná kauce16 600 Kč


NEPŘEJI SI BÝT KONTAKTOVÁN REALITNÍMI ZPROSTŘEDKOVATELI !!!

Pronajmu byt v Praze 20 – Horních Počernicích, Ruprechtická. Byt vhodný pro 1-2 osoby.

Lokalita: Malé panelové sídliště na východním okraji Prahy, klidná převážně vilová čtvrť, lokalita vhodná lidi hledající spíše klidné místo s možnostmi volnočasových aktivit a dobrou dostupností do centra Prahy. Byt ideální pro single lidi max. dvojice. Dům je dle domovního řádu nekuřácký, což platí i pro tento byt.

V místě, drogerie, lékárny, pekařství, restaurace, cukrárna, kavárna, 2 základní školy, gymnázium, 2 mateřské školy, lékaři, supermarket, městský úřad, divadlo, pošta, banky, vše do 15 minut chůze. Na kraji Počernic u metra (cca 3 km) rozsáhlá obchodně – zábavní zóna Centrum Černý Most (Globus, Hornbach, IKEA, multikino...).

Volný čas: cyklostezky do Klánovic / Běchovic / Zelenče, Xaverovský háj a Klánovický les, koupaliště, kulturní akce na Chvalské tvrzi, zavedené divadlo/kino, galerie aj.

Dopravní dostupnost do centra:

BUS –dobré spoje na metro B Černý Most (10 minut jízdy), do Letňan a do příměstských částí východní Prahy; 2 zastávky MHD cca 5 minut chůze od domu (linky 223, 224 a 141 + noční linka), další linky na zastávkách cca 10 minut chůze na Náchodské ul.

VLAK – doporučuji, nejrychlejší přímé spoje do centra na Masarykovo / hlavní nádraží přes Vysočany po celý den s frekvencí 2-4 vlaky / hod v pracovní dny a 2 vlaky /hod o víkendech (vybrané spoje jedou i dále směr Vršovice a Hostivař). Nádraží cca 12 minut pěšky od domu.

AUTO – dobrá dostupnost na dálnice D11 a R10, dobré spojení na Letňany a D8 přes Satalickou spojku i na Jižní spojku (nájezdy Černý Most nebo Běchovice).

CYKLO – cyklostezky do centra směr Libeň / Žižkov, lze dojet do centra za cca 45-60 minut.

Dům:

Panelový dům, družstevní byt, 7. patro (poslední) – krásné výhledy z bytu na sever (Říp, České Středohoří, Bezděz, Ještěd...). Sousedé solidní jak na patře, tak i v celém domě. Výtah rekonstruován 2010, střecha generální oprava 2009. Na začátek jara 2019 je plánováno zateplení objektu a výměna oken (03/2019). V domě společná sušárna a kočárkárna.

Byt:

Okna na sever a na jih, nová od 03/2019. Jádro bytu renovováno, stěny štukovaný panel + v chodbě montovaná předělovací příčka, dle uvážení nájemce doporučuji přemalbu a drobné opravy po předchozích nájemcích.

dispozice –2 pokoje, koupelna s WC (vana + WC, přípojka pro pračku), v chodbě kuchyňský kout se sporákem a ledničkou. Vstupní předsíň společná s druhým bytem (ten je obýván pouze občas pronajímatelem).

Další vybavení: Současný stav nejsem úplně schopen popsat, spíše považujte oba pokoje za nevybavené. Jakýkoliv nábytek se tam případně nacházející je zahrnut v ceně pronájmu. Kuchyně je se sporákem a malou lednicí.

Nájemné: 8 300 Kč měsíčně

V ceně nájmu již jsou zahrnuty tyto služby v rozsahu odpovídajícím běžnému provozu max.2členné domácnosti: spotřeba elektrické energie, spotřeba studené a teplé vody, poplatky za teplo, poplatky za odpady a služby družstva.

V domě jsou tažené sítě Spolnet a UPC (internet i IPTV). V případě zájmu je možné poskytnutí přístupu k internetu ze sousedního bytu od pronajímatele za cenu 250 Kč/měsíc.

Předpokládaný vývoj ceny nájmu v dalších letech: každoroční indexace o inflaci dle Indexu spotřebitelských cen publikovaného ČSÚ (CPI) za předchozí rok vždy, pokud takto stanovená inflace bude kladné číslo. Takto indexovaný nájem bude vždy zaokrouhlen na celé stokoruny. V případě záporné či nulové výše inflace bude zachována úroveň předchozího roku. Pronajímatel si vyhrazuje právo provést vždy po uplynutí 5 let také posouzení jednotlivých nákladů vznikajících mu s bytem a obvyklého nájemného a na jejich základě provést nezávisle na inflaci jednorázové zvýšení nájemného o max. 15%.

Kauce: 2 nájemné předem buď na účet pronajímatele nebo v hotovosti při předání klíčů. Kauce bude vrácena při ukončení nájmu bez navýšení o jakékoliv úroky, v případě škod na pronajímaném majetku bude kauce použita k úhradě vzniklé škody a případný zůstatek bude vrácen nájemci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554241
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2019
VlastnictvíDružstevní
PENBD
Plocha32
VybavenoČástečně
Podlaží7
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.