Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 42 m² bez realitkyJungmannova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Jungmannova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj
Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 995 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji nově opravený, pěkný, světlý byt 1+kk v atraktivní lokalitě Brno Královo pole, v horní části ulice Jungmannova.

Byt se nachází v druhém podlaží bytového domu o pěti bytových jednotkách. Je po kompletní rekonstrukci, nová nosná část podlahy, podlaha, nové omítky, elektroinstalace, nové rozvody plynu vody a odpady. Nová koupelna a WC, nová platová okna.Bytová jednotka se skládá z jednoho pokoje s kuchyňským koutem, s koupelnou a toaletou, to vše na ploše 37m2, k tomu náleží uzamykatelná zděná koje na patře 1,5m2, sklep 3,5m2 v suterénu budovy. V bytě jsou nízké provozní náklady cca 1100,-. Vytápení je lokální plynem, možné i el.(připravené rozvody + snížená sazba). Ve čtvrtém podlaží je rozsáhlá terasa orientovaná do vnitrobloku a společná půda.Za domem je malá zahrádka. Byt se nachází v klidové zoně s ideální dostupností do centra a pohodlným parkováním. Jedná se o mimořádnou nabídku, která prakticky není na trhu. Kontakt:

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554298
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha42
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.