Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyVltavínová, Plzeň - Černice, Plzeňský kraj

Vltavínová, Plzeň - Černice, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený byt 3+kk (81 m2) s balkónem (7 m2). Byt se nachází v 1. patře novostavby Černicích – Vltavínová ulice. Kuchyňská linka je vybavena digestoří, dřezem s vodovodní baterií, vestavěnou myčkou na nádobí, mikrovlnnou troubou, varnou deskou, troubou, lednicí s mrazákem a jídelním stolem pro dvě osoby. V obytném prostoru se nachází rozkládací sedačka, konferenční stolek a obývací stěna s TV. Ložnice je vybavená manželskou postelí, komodou a televizí. V koupelně se nachází vana a pračka. V pokoji pro hosty (dětský pokoj) se nachází skříň viz.foto. V bytě je plynový kotel.

Klidná lokalita s velmi dobrou dostupností a výbornou občanskou vybaveností. Ve vzdálenosti cca 100 m od domu je zastávka MHD. Pár minut chůzí se nachází nákupní centrum Olympia, mateřská škola, základní škola, restaurace. Cyklostezky a krásná příroda v okolí řeky Úhlavy. Možnost parkovacího stání v podzemní garáži (1000Kč). Cena pronájmu činí 15 000 Kč/měs. + 2 500 Kč/měs. V případě zájmu či pro více informací volejte: 720 333 079, pište: klara.melkova@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554307
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
Plocha83
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.