Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyČestmírova, Praha - Nusle

Čestmírova, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné16 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce19 900 Kč


Nabízím moderně vybavené byty idealní pro jednotlivce, nebo mladé páry v širším centru Prahy nedaleko náměstí I.P.Pavlova - tramvají pouze 4 stanice(6min).

Byty jsou kompletně vybaveny vším co je třeba pro kohokoli kdo se právě přistěhoval do Prahy, nebo hledá soukromí vlastního bytu. Každá jednotka je vybavena kuchyní s nádobím, koupelnou a toaletou, přičemž podlahová plocha bytů je až 34m2.

Všechny jednotky jsou také připojené k internetu a vybavené chytrými zařízeními, jako Google assistent, chytré žárovky, Wifi zámky, atd. .

Cena za byt obsahuje nájem a vysokorychlostní připojení k internetu. Služby (elektřina, plyn, voda, odpad, atd) jsou ve výši cca 3.000 CZK (dle počtu osob obývající bytovou jednotku) a nejsou zahrnuty v ceně nájmu. V ceně je také předplatné k Netflixu.

I am offering you for rent a few modern furnished SMART STUDIOS near to the center in Praha-Nusle close to Namesti bratri Synku with excellent public availability: I.P. Pavlova just 4 tram stations from there (6mins), business centre Brumlovka and Pakrac office park around 5mins from there as well.

The apartments are completely new and extra-equipped with everything you need to start a new journey in Prague (from all furniture to plates, cups, etc.). Sizes of apartments are up to 34m2. Every flat has own kitchen and shower with the toilet. All kitchen appliances are available.

Smart accessories in the flat will help you with everyday challenges - you can control your flat through Google Asisstent and turning on/off all lights, fans, setting up the heatings, locking the flat doors and much more.

Prices do include rent and high-speed Wi-Fi internet and do not include utility bills (electricity, gas, water, waste, etc. - circa 3.000 per month, depending on number of people). Netflix subscription is included;-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554313
Dispozice1+kk
Dostupné od21. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD
Plocha34
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.