Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyZáhřebská, Praha - Vinohrady

Záhřebská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruované nově zařízené prostory v dispozici 2+1 o užitné ploše 70 m2. Nachází se v činžovním domě na Vinohradech, který je po kompletní rekonstrukci a je blízko zastávky metra a nedaleko parku Grébovka. Zajištěn je bezbariérový přístup. Exkluzivita je dána též přímým vstupem do zahradního vnitrobloku s možností posezení v klidném prostředí prosluněné zahrady. K dispozici je navíc sklep a komora umístěná na schodišti domu.

Interiér zahrnuje vstupní chodbu s vestavěnými skříněmi, prostorný obývací pokoj s novou sedací soupravou, jídelním koutem a podsvětlenou obývací stěnou. Součástí je stolek s televizí. Další místností je ložnice s novou koženou dvojpostelí a nábytkem zhotoveným na míru včetně toaletního stolku. Zcela nová je moderní koupelna (umývadlo,vana a sprchový kout,toaleta) . Kuchyň je zařízena zcela novou linkou a je vybavena všemi spotřebiči – varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba, myčka, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba.

Vstupní dveře jsou bezpečnostní a protipožární , v chodbě je požární hlásič.Kvalitní je nová parketová podlaha. Součástí vybavení je pračka a sušička.

Mnoho úložných prostor a vestavěný nábytek na míru.

Celý dům prošel nákladnou rekonstrukcí společných vnitřních prostor. Rekonstrukce fasády proběhne v létě 2019.

Z vnitrobloku je průchod do krásné zahradní restaurace. Parkování veřejné před domem, k dispozici pronájem garáže.

Klidná část nejvyhledávanější rezidenční lokality Královských Vinohrad s plnou občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Stanice tramvaje a metra A-Náměstí Míru. Mnoho restaurací, kaváren a škol.

Nedaleko se nachází oblíbená a romantická odpočinková zóna plná zeleně - Havlíčkovy sady. Tento park v anglickém stylu založil v 19. století pražský podnikatel Moritz Gröbe, který si zde nechal postavit vlastní vilu. V parku naleznete také pavilon bývalé herny, umělou krápníkovou jeskyni Grottu, nádherné vinice s altánem nebo dětské hřiště.

Dominantou čtvrti je moderní Fontána Záhřebská, která vznikla jako součást rekonstrukce Záhřebské ulice. Zdobí ji bronzové zoomorfní plastiky, které slouží jako chrliče. Autorem je český sochař Miroslav Beščec.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554325
Dispozice2+1
Dostupné od1. 4. 2019
Typ budovyOstatní
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.