Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 103 m² bez realitkyBratislavská, Praha - Hostivař

Bratislavská, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Cena9 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 169 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Na www.prodejbyt4kkprahahostivar.cz Vám nabízíme prodej luxusní novostavby bytu o dispozici 4+kk se 2 lodžiemi, sklepem (1,58m2) ve 2.PP a 2 garážovými stáními v 1.PP domu. Byt o celkové podlahové ploše 162,97m2 (vč. příslušenství) je v osobním vlastnictví a nachází se v 1.NP domu s výtahem, v ul. Bratislavská, Praha 10 - Hostivař. Byt je po nákladné rekonstrukci z r. 2017 s použitím velmi kvalitních materiálů a nadstandardního vybavení a zařízení na míru (vestavěné šatní a prádelní skříně, knihovna, koupelnové vybavení Sapho s vyhřívanými podlahami, kuchyňská linka s digestoří a vestavěnými spotřebiči, kuchyňský pracovní a barový stůl, drtička odpadů, filtrace vody, odvětrání prostorů ventilátory a klimatizace LG), plastová okna s dvojskly, kovové horizontální žaluzie “Z tvar" s dálkovým ovládáním, nové el. rozvody, internetové a TV přípojky ve všech místnostech, síťový server pro PC, dubové třívrstvé podlahy v obytných místnostech, keramická dlažba v obou koupelnách, interiérové bílé dveře zn. Porta a dřevěné bezpečnostní vchodové dveře zn. NEXT. V bytě je hala (15,00m2) s 3dílnou a 2dílnou šatní skříní a vstupem do obýv. pokoje přes skleněné posuvné dveře, knihovna, koupelna (5,60m2) s vířivou vanou zn. Riho, 2 umyvadly s úložnými prostory zn. Sapho a wc, žebříkovým topením a prostorem pro automatickou pračku a sušičku, koupelna (3,00m2) se sprchovým koutem, umyvadlem, wc a žebřík.topením, obývací pokoj (27,50m2) se vstupem na lodžii, s TV designovou podsvícenou stěnou a TV skříní, s podsvícenou policí a klimatizací, kuchyňským koutem s novou kuchyň. linkou s elektrospotřebiči (el. trouba, mikrovlnka a myčka nádobí zn. Bosch, varná indukční deska zn. AEG a lednice s mrazákem zn. Whirpool), pracovním a barovým stolem a jídelním koutem, ložnice (18,85m2) s 3 dílnou šatní skříní a vstupem na lodžii a 2 pokoje (12,50m2 a 10,00m2). Cena zahrnuje vybavení a zařízení bytu po rekonstrukci v hodnotě 1,550.000 Kč a 2x garážová stání. Měsíční poplatky jsou 4.800,-Kč pro 4 osoby + záloha na el. energii. Velmi dobrá dostupnost MHD. Veškerá občanská vybavenost v místě.

At www.prodejbyt4kkprahahostivar.cz we offer the sale of a luxury new apartment 4 + kk with 2 balconies, cellar (1.58m2) in the 2nd floor and 2 garage parking spaces on the first floor of the house. The apartment with a total floor area of ​​162.97 square meters (including accessories) is in private ownership and is located in the 1st floor of the house with an elevator, in Bratislavská street, Prague 10 - Hostivař. The apartment is after a costly reconstruction in 2017 with the use of high-quality materials and above-standard equipment and facilities (built-in wardrobes and laundry cabinets, library, Sapho bathroom equipment with heated floors, kitchen with hood and built-in appliances, kitchen working and bar table , waste shredder, water filtration, ventilation of rooms and fans of LG), plastic windows with double glazing, metal horizontal blinds "Z shape" with remote control, new electrical wiring, internet and TV connections in all rooms, network server for PC, oak three-layer flooring in living rooms, ceramic tiles in both bathrooms, interior white door of Porta brand and wooden security entrance door of NEXT. In the apartment there is a hall (15.00m2) with 3-part and 2-piece wardrobe and entrance to the living room through glass sliding door, library, bathroom (5.60m2) with whirlpool bath Rih o, 2 washbasins with storage space Sapho and toilet, ladder heating and space for automatic washing machine and dryer, bathroom (3.00m2) with shower, washbasin, WC and ladder. on the loggia, with TV design backlit wall and TV cabinets, with backlit shelf and air conditioning, kitchenette with new kitchen. line with electrical appliances (electric oven, microwave and dishwasher brand Bosch, cooking induction plate brand AEG and refrigerator with freezer brand Whirpool), work and bar table and dining area, bedroom (18.85 square meters) with 3-piece wardrobe and entrance to the loggia and 2 rooms (12,50m2 and 10,00m2). The price includes equipment and furnishings of the flat after reconstruction in the value of 1,550,000 CZK and 2 garage parking spaces. Monthly fees are 4.800 CZK for 4 persons + deposit for el. energy. Very good accessibility by public transport. All civic amenities in place.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554372
Dispozice4+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha103
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.