Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyPatočkova, Praha - Břevnov

Rezervováno
Patočkova, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+1, 54m2, který se nachází v 1.patře cihlového domu na Břevnově. Byt je částečně vybavený. Je zde kuchyňská linka s myčkou, lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a pračkou. V chodbě jsou vestavné skříně s dostatkem úložných prostor, v pokoji rozkládací sedačka a jídelní stůl se židlemi. V pokojích jsou jako podlahová krytina použity dřevěné parkety, v chodbě, koupelně a kuchyni dlažba. Koupelna a wc jsou oddělené a každý pokoj má samostatný vchod. Byt se nachází přímo u autobusové zastávky Kajetánka a pár minut pěšky od stanice tramvaje Drinopol. V okolí je veškerá občanská vybavenost.

I offer for rent apartment 2 + 1, 54m2, which is located on the 1st floor of a brick house in Břevnov. The apartment is partially furnished. There is a kitchen with dishwasher, refrigerator, stove, microwave and washing machine. There are built-in wardrobes in the hallway with plenty of storage space, a sofa and a dining table with chairs in the room. In the rooms there are wooden floors, tiles in the hallway, bathroom and kitchen. The bathroom and toilet are separate and each room has a separate entrance. The apartment is located right next to the Kajetánka bus stop and a few minutes' walk from Drinopol Tram Station. There are all civic amenities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554429
Dispozice2+1
Dostupné od1. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.