Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyPod Stolovou Horou, Praha - Jinonice

Rezervováno
Pod Stolovou Horou, Praha - JinoniceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč
+ Vratná kauce12 500 Kč


Pronájem nového bytu 1+kk s velkým balkónem a veškerým vybavením. Byt je situován ve 4. NP a je součástí nově vybudovaného rezidenčního projektu Botanica. Interiér tvoří vstupní hala, která je vybavena dvěma prostornými vestavěnými skříněmi, kompletně zařízený pokoj, na který navazuje kuchyňský kout se všemi spotřebiči. Do dalšího vybavení patří šatní skříň, postel se dvěma lůžky, TV stolek, rozkládací jídelní stůl se židlemi a pračka se sušičkou. V bytě se nachází kompletně zařízená koupelna s vanou. Velká okna bytu jsou vybavena elektrickými venkovními žaluziemi. Nájem činí 12 500 Kč/1 osoba, poplatky za služby 1 900 Kč/1 osoba. Elektřina (záloha přibližně 600 Kč/měsíčně) se převádí na nájemce a hradí si ji sám. Internet není v ceně pronájmu. K bytu je možné si pronajmout sklepní kóji umístěnou v suterénu domu za 300 Kč/měsíc.

Byt je postaven v energetickém standardu B, jako velmi úsporný, se solárními kolektory na střeše domu a systémem hospodaření s takzvanou "šedou vodou", který recykluje použitou vodu z umyvadel, van a sprch a využívá ji pro splachování toalet. Toto hospodaření s vodou, kromě ekologického dopadu, snižuje náklady na spotřebu vody. Společné prostory dále zahrnují i místnost na mytí kol, které se zde dají zároveň uschovat.

Dům se nachází ve velmi klidné rezidenční lokalitě blízko přírody s dobrou dostupností do centra. V blízkém okolí se nachází stanice metra "B" Nové Butovice (9 minut chůze), zastávka autobusu (3 minuty chůze), prestižní Německá škola, nově postavený obchod Lidl, nedávno zrekonstruovaná nákupní galerie Nové Butovice a v přímém sousedství je chráněné území Vidoule s rozsáhlým pásem zeleně, vhodným pro venkovní vyžití. Součástí rezidenčního komplexu je i park s dětským hřištěm a několik travnatých odpočinkových zón s lavičkami.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554516
Dispozice1+kk
Dostupné od25. 6. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 4 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDNušlova
🚶 309 m (4 min)
PoštaPraha 58
🚘 1 437 m (4 min)
ObchodSU JOK pomůcky
🚶 445 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 821 m (10 min)
RestauraceŠkoda bar
🚶 607 m (7 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 604 m (7 min)
ŠkolaNěmecká Škola v Praze
🚶 466 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Mezi Školami
🚶 709 m (9 min)
Sportoviště
🚘 3 878 m (6 min)
Hřiště
🚶 82 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.