Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 99 m² bez realitkyNa Bělidle, Praha - Smíchov

Na Bělidle, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Reprezentativní byt 3+kk o rozloze 99m2 ve 3. patře kompletně zrekonstruovaného domu s výtahem (rekonstrukce provedena v r. 2018), se světlými místnostmi, klasickými dřevěnými parketami, vysokými stropy a původními repasovanými okny a dveřmi. Byt je nabízen k pronájmu nezařízený, po dohodě je možné zařízení doplnit. Obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou, koupelna se sprchovým koutem, dvojumyvadlem a WC, dále 1xWC samostatně, 2xložnice (jedna s výhledem do ulice a jedna do zahrady vnitrobloku). V chodbě technický kout na pračku. Ve všech místnostech nové dřevěné parkety, v koupelně dlažba s podlahovým topením. Možnost připojení na internet a kabelovou televizi (na vlastní náklady). Garážové stání patřící k bytu je v zakladači v suterénu domu, kde je také vlastní sklepní kóje (4m2). Velmi atraktivní lokalita s výbornou dopravní dostupností (100m na tramvaj a metro Anděl, pouze 10min. do historického centra města autem i MHD), s kompletní občanskou vybaveností (200m nákupní centrum Nový Smíchov, restaurace, služby, multikina). K relaxaci možné využít nedaleký park Portheimka a Dienzenhoferovy sady. K odpočinku poslouží také společná zahrada ve vnitrobloku. Byt je volný a připraven ihned k nastěhování. Cena 35.000Kč/měs. (vč. garáž. stání a sklepní kóje) + poplatky cca 4.500Kč/měs. (zúčtovatelné) + elektřina (dle vlastní spotřeby). Kauce 1 měsíční nájem (vratná). Žádná provize RK. Prohlídky možné po dohodě.

Representative three-room apartment on the 3rd floor (out of 4) of a completely reconstructed house (completed in 2018) with a lift, bright and cosy rooms, classic wooden parquet floors, high ceilings and original renovated windows and doors. The apartment is being offered unfurnished, with a possibility of additional furnishings upon agreement. Living room with a fully equipped kitchenette, bathroom with a shower enclosure and a toilet, another separate toilet, two bedrooms (one facing the street and one the communal garden) and a technical corner for a washing machine. Internet connection and cable TV possible (on tenant´s cost). Own parking space in a stacker in the basement, as well as own cellar (4m2). A very attractive area with great accessibility (only 100m to Andel’s tram&metro station, only 10min. to historical center by car or public transport) and complete civic amenities (200m to shopping center Nový Smíchov, cafes, restaurants, cinemas). Possibilities to relax in nearby parks Portheimka and Dienzenhoferovy sady, as well as in the communal garden. Available immediately. Monthly rent of 35.000 CZK (incl. the parking space and the cellar) plus energy&services of 4.500CZK/month (settled once a year) + electricity (cca 1.000CZK/month). Security deposit of one-month rent. Seeing over the flat upon request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554602
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha99
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.