Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 7+1 • 210 m² bez realitkyNad úvozem, Praha - Dolní Chabry

Nad úvozem, Praha - Dolní ChabryČástečně vybaveno
Měsíční nájemné43 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Dům k dlouhodobému pronájmu od 6/2019 v Dol.Chabrech, Praha 8, ideální pro dvougenerační bydlení, 2 min.od zast.autobusu, 6 minut na metro C Kobylisy. Dvoupatrový, podsklepený, po kompletní rekonstrukci se zahradou s podzemní nádrží pro dešťovou vodu na zalévání, se stáním pro 2 auta, nad které je již projekt na dostavbu garáže se vstupem z domu s rolovacími vraty – předpokládaná realizace do 7/2019, záleží však na dohodě s budoucím nájemcem. Vjezd auty na pozemek je přes dálkově ovládanou bránu. Předzahrádka. Vytápěné prosklené schodiště propojuje 2 byt. jednotky v jednotlivých patrech, pod schodištěm možno zaparkovat kočárek či kolo. V koupelnách a na záchodech v obou patrech včetně obytné kuchyně v 1NP je podlahové vytápění. Dům je zateplen tak, aby jeho parametry odpovídaly požadavkům Zelené úsporám, má dvojitou střechu.

V 1PP - suterénu 60m2, je prostor se 2 místnostmi, 2 sklípky a kotelnou s kondenzačním plynovým kotlem a zásobníkem pro TUV. Tedy, prostor pro home-office kancelář či tělocvičnu, dále sušárna a 2 prostory k uskladnění. Internetové připojení na CZ NET s Wi-fi. Zabezpečení PCO přes Jablotron. V domě je připraven rozvod pro napojení centrálního vysavače a rozvod pro klimatizační jednotky.

Byt v 1NP je o velikosti 80m2, 3+kk, s komorou, s větší vstupní předsíní se zabudovanými skříněmi na míru nad skrytým schodištěm do suterénu, s botníkem a odkládacím prostorem pro kabáty. Pokoje neprůchozí, viz plánek - půdorys, nová kuch. linka Ikea v obytné kuchyni s podl.vytápěním, s indukční varnou deskou, troubou, lednicí s mrazákem, myčkou, digestoří do komína, okýnkem nad linkou. Koupelna s bezbariérovým sprch. koutem, vanou, připojením na pračku s vytápěnou podlahou ale i žebříkovým radiátorem. Záchod s vlastním vstupem, s umyvadélkem a bidetovou sprškou též s podl.vytápěním. Předsíně, koupelna, záchod dlažba, v pokojích parketové lino.

Obytná kuchyně a větší ložnice směrována na jih, menší ložnice na sever do zahrady. Okna jsou zajištěna vnějšími roletami. Dům je napojen na bezpečnostní systém Jablotron.

Byt v 2NP má botník a věšák na kabáty na schodišti před dveřmi, vnitřní prostor 80m2, 3+1, se špajzem. Do bytu se vstupuje přes menší vstupní halu, vybavenou menší kuch. linkou se základním vybavením včetně indukční var. desky, trouby, menší lednice, myčky a mikrovlnky. 3 ložnice v bytě jsou neprůchozí, 2 větší na jižní stranu s okny zajištěnými roletami a 1 trochu menší na severní stranu do zahrady. Viz. plánek - půdorys. Koupelna se sprch. koutem, vanou, pračkou, s vytápěnou podlahou i žebříkovým radiátorem. Záchod s vlastním vstupem, s umyvadélkem a bidetovou sprškou též s podl. vytápění. Koupelna a záchod dlažba, v dalších místnostech parketové PVC.

ZŠ 2 minuty chůze, obec má náměstí s rekonstruovaným statkem pro kulturní účely, drobné služby, je zde i ochotnické divadlo, MŠ, Sokol, prolézačky, hřiště, rybník na zimní bruslení i s prodejem čerstvých ryb, malý hřbitov i jízdárna. Také kostelíček, cukrárnu i restaurace, obch. centrum Billa, pošta. Dol. Chabry jsou osobitá obec, která je součástí Prahy 8. Mnoho možností na procházky a běhání, ať už do Draháně nebo do Ďáblického háje, Čimičáku nebo přes Staré Bohnice na Svatou Kláru do Botanické zahrady a pak už jste u ZOO. Podél Vltavy na on-linech, s kočárky i odrážedly. Na kole klidně až do Mělníka.

Dům v klidné ulici, je součásti dvojdomku, zahrady jsou odděleny zdí. Bydlí zde mladí milí manželé s 3 letým synem. Před domem též 2 místa k parkování. Na zahradě meruňka a prostor k posezení.

Ve vyúčtovávané záloze na služby je zahrnut odvoz odpadků, plyn – vytápění, voda, CZ NET a základní zabezpečení PCO Jablotron. V zálohách na služby není zahrnuta elektřina a zabezpečení služby Jablotron s výjezdy. Kauce ve výši 50.000,- Kč. Bez zvířátek

Kontakt: +420 603 420 301

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554685
Dispozice7+1
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBA
Plocha210
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.