Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 135 m² bez realitkyKe Kaménce, Praha - Řepy

Ke Kaménce, Praha - ŘepyČástečně vybaveno
Cena7 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 079 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům z 30. let minulého století, a se dvěma přístavky z jeho konce, je před rekonstrukcí, ale obyvatelný. Korpus budovy je v dobrém stavu (vlhkost nikde není). Předností domu je pěkná rovinatá zahrada a výborná poloha - v klidné lokalitě, zároveň ale blízko MHD (autobus 50-200 metrů, tramvaj 500 metrů), Pražský okruh je vzdálený 5 minut jízdy autem, letiště VH 10 minut, OC Zličín 7 minut. Služby na sídlišti Řepy v bezprostřední blízkosti, Lidl a Hornbach cca 300 metrů.

90 years old building with two younger apendixes recquires complete reconstruction, but is possible to live there meanwhile. The basic structure of the house is "healthy" (no humidity inside the walls). The advantage is a nice flat garden and perfect location - quite place close to the public transport (bus 50-200 metres, tram 500 metres), the Prague ring road is 5 minutes drive, Vaclav Havel Airport 10 minutes, Zličín mall 7 minutes. Many services are available inside the nearby settlement Řepy (Lidl and Hornbach cca 300 metres).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554686
Dispozice6+1
Plocha pozemku410
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha135
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.