Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyBayerova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Bayerova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu pěkný prostorný byt 2+1, ve velmi žádané lokalitě nedaleko centra Brna- ulice Bayerova, Brno město-Veveří. Z velké části právě dokončený zrekonstruovaný byt (nové el. rozvody, nová kuchyň. linka, nová koupelna a WC, vybroušené a nalakované parkety v obou pokojích a chodbě, celý byt kompletně vymalovaný).

Byt se nachází ve 4. patře s výtahem v cihlovém domě ve velmi dobrém stavu po rekonstrukci (nová plastová okna, dům je zateplený, nové stupačky, nové sklepní kóje, kočárkárna).

Celková podlahová plocha bytové jednotky s příslušenstvím činí 80,5 m2 (z toho lodžie 4,44 m2, sklep 1,44 m2).

Dispozice: vstupní prostorná hala se samostatnými vstupy do kuchyně (vstup do lodžie), do 1. pokoje (druhý vstup do lodžie), do samostané spíže, WC, koupelny se sprchovým koutem a pračkou, do 2. pokoje s nikou (může sloužit jako šatna). Kuchyňska linka je zcela nová s troubou a varnou deskou na plyn, digestoří. Součástí vybavení jsou 2 samostatné postele v jednom pokoji. Byt je vytápěn dálkovým topením stejně jako ohřev teplé vody- na vše jsou samostatná měřidla.

Pokoje a kuchyň nejsou průchozí. K bytu náleží zděný nový sklep a v domě lze využít kočárkárnu.

V blízkosti je veškerá plná občanská vybavenost, přímo naproti nákupní centrum Lídl. Preferuji dlouhodobé zájemce, ideálně nekuřáky

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554790
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.