Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyNad kašnou, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Nad kašnou, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Jako majitelé nabízíme k pronájmu pěkný byt 2+kk v přízemí novostavby nájemního domku s dalšími 3 byty k pronájmu v žádané lokalitě Bystrc, 5min chůze od Brněnské přehrady. Dům je součástí staré a klidné zástavby, s dvorkem k posezení. Byt je plně vybaven-lednice, pračka, mikrovlnná trouba, TV, sedačka, skříně, postele... Topení a internet jsou v ceně! Vlastní měřáky na vodu a elektřinu :). MHD - tram, bus, trolejbus, obchod Albert,Lidl,Penny 3min pěšky. Cca 25 min od IBM a AT@T. Požadujeme kauci 10 000 Kč. V domě je zákaz kouření, zvířata dle dohody. Volný od 1.září 2013.

We offer as owners very nice 2 room apartment on the ground floor of a new house with other 3 apartments for rent and a back yard for relaxing. It is located in a calm part of Bystrc, just 5 min walk from the holiday area-Brno dam. Fully furnitured - washing mashine, fridge, microwave, sofa, wardrobe, beds,..tram,trolley,bus, Billa, Penny, Albert-3min walk.Cca 25 min from IBM and AT@T. Heating and internet included in the price!! The bill of costs (electricity+water)every month = you pay only what you use :). No smoking in the house. Deposit 10 000 Kč required. Available from September 1st 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5548
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha45
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.