Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyHavlíčkova, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Havlíčkova, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj
Cena2 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 652 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji byt s krásným výhledem o dispozici 2+kk. Celková podlahová plocha je 60,5 m2 včetně lodžie 8,1 m2. Byt se v domě nachází v 10. NP. z celkem 15, v žádané lokalitě, v samém centru Pardubic.

Oba pokoje bytu jsou orientované na východ, a tak se ráno můžete nechat probudit sluncem a odpoledne se kochat krásným výhledem na Orlické hory.

Byt má výhodné dispoziční řešení, velký pokoj s kuchyňským koutem (23,7 m2), samostatný pokoj (14,2 m2), předsíň (7,9 m2), koupelna (2,4 m2), samostatné wc (0,9 m2), komora (0,8 m2), sklep (2,5 m2), velká lodžie 8,1 m2, vestavěná skříň v předsíni. Koupelna a samostatné wc jsou zděné, v původním stavu. Byt nesousedí s výtahy = výtahy v bytě nejsou slyšet.

V domě jsou 2 výtahy, vstupní hala s kamerami, parkování za domem. Dobrá komunikace s SVJ a správci.

V domě jsou další společné prostory, původně nazvané sušárny 1-4 a prádelna. Dům prošel rekonstrukcí, byla provedena renovace stoupaček, lodžií, výtahů a výměna oken na nová plastová okna.

Veškerá občanská vybavenost, škola, restaurace, zastávky MHD do 100 m, obchodní centrum 100 m, multikino 300 m, autobusové nádraží 600 m, vlakové nádraží 800 m.

Byt je prázdný i bez kuchyňské linky. Před nastěhováním doporučuji udělat alespoň drobnou rekonstrukci - oškrabat stěny, vyladit koupenu. V prázdném bytě se to dělá lépe než později.

Pokud bychom měli zvýraznit jednu věc, proč si tento byt koupit, jsou to krásné výhledy. Přímý výhled na Orlické hory z obou pokojů, z lodžie pak vidíte i část Krkonoš a na jihu kopce Železných hor. A samozřejmě i výhled na Pardubice. V Pardubicích není moc bytů s tak pěknými výhledy.

Na nabídky realitních kanceláří nebudeme reagovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555081
Dispozice2+kk
Podlaží10
Typ budovyPanel
Plocha60
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.