Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyAndersenova, Praha - Štěrboholy

Andersenova, Praha - ŠtěrboholyVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce41 986 Kč


Pronajmu nadstandardně zařízený byt, v oploceném areálu s příjezdovou branou. Byt je ve 2NP zděného domu s výtahem a orientací na JZ. Dominuje mu prostorný obývací pokoj (40m2) s kuchyní a vstupem na balkon (9m2) vybavený pergolou. Vybavenost: kvalitní dřevěné podlahy a interiérové dveře, bambusové vnitřní žaluzie, sprchový kout i vana, pračka/sušička, manželská postel (masiv 180cm), šatna, komora s regálovým systémem, bezpečnostní dveře, klimatizace, vybavená kuchyň s novou lednicí a myčkou, dále varná indukční deska, mikrovlná a klasická trouba. SAT/TV, plazma Samsung 55" se setopbox 1TB pro záznam, internet 50/50. Okolí: školka, park, obchodní centrum EUROPARK, restaurace, fotbalové hřiště v přímé blízkosti. Spojení do centra 25min. Na výpadovce na Liberec, Teplice, Hradec Králové a nájezd na Jižní spojku. Možnost pronajmu krytého garážového stání a prostorného sklepu s regálovým systémem, přímo v suterénu domu. Výtahem až do garáže.

Rent a beautiful, luxuriously furnished apartment, in a fenced area with access gate. The apartment is on the 2nd floor of brick house (built in 2005) with elevator and orientation to SW. It is dominated by a spacious living room (40m2) with kitchen and access to a balcony (9m2) equipped with pergola. Facilities: high quality wooden floors and interior doors, bamboo interior blinds, shower and bath, washer / dryer, double bed (180cm), cloakroom, storage room with shelf system, security door, air conditioning, equipped kitchen with new fridge and dishwasher, induction hob, microwave and classic oven. SAT / TV, plasma Samsung 55 "with settbox 1TB for recording, internet 50/50. Surroundings: kindergarten, park, shopping center EUROPARK, restaurants, football field in proximity. Connection to the center 25min. Fenced area is a great value. Good connectivity for drivers (routes to Liberec, Hradec Kralove, Teplice and city circle.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555129
Dispozice3+kk
Dostupné od29. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.