Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 81 m² bez realitkyPísnická, Praha - Kamýk

Písnická, Praha - KamýkČástečně vybaveno
Cena4 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 201 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


prostorný, pěkný, slunný byt 3+1 po rekonstrukci v dobře udržovaném stavu o celkové ploše 81,1 m2 se zasklenou lodžií (5,1 m2) + sklepní koje (1 m2) v Praze 4 Kamýk, v ulici Písnická, v blízkosti Kamýckého lesa (1 km), Krčského lesa (3 km), Modřanská rokle (5 km).

Byt je v družstevním vlastnictví se splacenou anuitou. Byt disponuje samostatnou kuchyní (10,2 m2), obývacím pokojem (20,31 m2) , ložnicí se vstupem na lodžii (11,9 m2), dětským pokojem (11,9 m2) zděnou koupelnou (6,76 m2) s velkým sprchovým koutem 1 x 1 m a WC, šatnou (4,23 m2), prostornou chodbou (9,83 m2) . Všechny pokoje jsou samostatně přístupné z chodby, v kuchyni a na chodbě je dlažba, v bytě je zavedený plyn.

Byt se nachází v 1. patře panelového domu s výtahem a společným TV kabelem. Dům je průběžně rekonstruovaný a udržovaný, ve společných prostorách domu je provedena rekonstrukce elektřiny, všude jsou plastová okna, nové vchodové dveře, rekonstrukce výtahu , nové stoupačky , plášť domu je zateplen. U domu je velké parkoviště s dostatkem parkovacích míst. Nízké zálohy na služby a FO - celkem 2900,-Kč.

Byt je v klidné lokalitě se zelení s kompletní občanskou vybaveností, - mateřská a základní škola, gymnázium, úřad městské části, dětské hřiště, biotop koupaliště jen 600m, zimní stadion, squash arena, supermarkety, lékárna, pošta, poliklinika, restaurace a mnoho obchodů a obchodní centrum v blízkém dosahu. Vblízkosti také nemocnice.Vynikající dopravní dostupnost ,v bezprostřední blízkosti stanic autobusů s dostupností 3 km na meto C Kačerov. Výhoda družstevního bytu - kupující neplatí Fú daň z převodu nemovitosti (4%). Byt je vhodný k bydlení, nebo na investici k pronajímání, je volný k okamžitému nastěhování.Po dohodě možno zdarma zanechat vybavení ( nábytek obývák, kuch. linka, nábytek kuchyň, skříňky, postele atd.)

Energetickou náročnost budovy C - úsporná

Cena k jednání.

Právní úschova samozřejmostí.

Doporučuji prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555173
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha81
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.